Νέο single των Lola Marsh – She’s A Rainbow

Η indie pop μπάντα από το Tel Aviv, οι Lola Marsh, κυκλοφορούν το νέο τους single “She’s A Rainbow”. Το 2016 πραγματοποίησαν αρκετά shows στην Αμερική, ανάμεσά τους στο Mercury Lounge της Νέας Υόρκης, στο Rough Trade στο Brooklyn και στο The Sinclair στη Βοστώνη. Μέσα στη χρονιά αναμένεται να μας παρουσιάσουν το ολοκληρωμένο album τους.

Για τo “She’s A Rainbow”, η μπάντα δήλωσε: «Το τραγούδι μιλάει για το χάσμα του πως οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους, με τον τρόπο που τους βλέπει ο έξω κόσμος. Όταν είσαι παιδί επηρεάζεσαι λιγότερο με το τι λέει ο κόσμος. Είσαι περήφανος και ελεύθερος. Καθώς μεγαλώνεις, χάνεις το ένστικτό σου. Αρχίζεις να φοβάσαι και είναι πιο δύσκολο να δείξεις τα αληθινά σου χρώματα στον κόσμο».

Από τότε που δημιούργησαν τους Lola Marsh, η Yael και ο Gil, η μπάντα από το Tel Aviv, έχει ανοδική πορεία. Η δυναμική τους παρουσία, το set τους στο Primavera Sound Festival το 2014, τα δύο digital singles που γνώρισαν viral επιτυχία το 2015 και η επιτυχημένη tour τους, μας κάνουν να περιμένουμε με αγωνία το debut album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το συγκρότημα έχει ένα δικό του τραγούδι στο Soundtrack της ταινίας “Criminal”, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Kevin Costner, Gary Oldman και Tommy Lee Jones. Ο ήχος των Lola Marsh ο οποίος είναι ταυτόχρονα οικείος και κινηματογραφικός, αντλεί επιρροές από τους Spaghetti Westerns, Elvis, Edith Piath, Sufjan Stevens και τις μελωδίες από την Ινδονησία και την Ιαπωνία, η Yael τις ανακάλυψε στην προσωπική δισκοθήκη των γονιών της, όταν ήταν παιδί.