Μία ευχάριστη έκπληξη δέχθηκε η Taylor Swift στην τελευταία από τις τρεις διαδοχικές συναυλίες που έδωσε στο «MetLife Stadium» του New Jersey, την Κυριακή 22 Ιουλίου, στο πλαίσιο της σαρωτικής περιοδείας «Reputation Stadium Tour».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Big Machine Records, ο Scott Borchetta, έκανε τη λιτή απονομή στην επιτυχημένη αστέρα της pop έξι τιμητικών πλακετών για την επίτευξη έξι αντίστοιχων οροσήμων όσον αφορά τις πωλήσεις των κυκλοφοριών της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεκριμένα, το άλμπουμ του «reputation» έγινε τριπλά πλατινένιο, με τέσσερα από τα singles του να ξεχωρίζουν επίσης:

Το «End Game» σε συνεργασία με τον Ed Sheeran και τον Future είναι πλέον πλατινένιο, όπως και το «Delicate». Το «…Ready For It?» σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις, ενώ τέσσερις φορές πλατινένιο είναι πια το «Look What You Made Me Do».

Την Taylor Swift περίμενε άλλη μία σημαντική διάκριση, καθώς τιμήθηκε με το διαμαντένιο δίσκο για το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της, το «Fearless» που κυκλοφόρησε το 2008 και το οποίο σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνδυαστικές πωλήσεις άνω των δέκα εκατομμυρίων μόνο στις ΗΠΑ.

Το «Fearless», μάλιστα, αποτελεί το πιο πολυβραβευμένο άλμπουμ στην ιστορία της country μουσικής, με την Taylor Swift να λογίζεται ως το νεαρότερο άτομο στα χρονικά των Βραβείων Grammy που έχει κερδίσει τον τίτλο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς».

Η Taylor Swift έχει τραγουδήσει συνολικά έξι φορές στο «MetLife Stadium» και με αυτές τις τρεις νέες συναυλίες, ισοφαρίζει το ρεκόρ του Bruce Springsteen και των Bon Jovi για τα περισσότερα shows στο συγκεκριμένο στάδιο του New Jersey, οχτώ χιλιόμετρα δυτικά της Νέας Υόρκης.