Ο Kenneth Ray Rogers, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας ……

Αποτέλεσμα εικόνας για kenny rogers

Ο Kenneth Ray Rogers, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας. Είναι μέλος του Country Music Hall of Fame .

Παρόλο που ήταν πιο επιτυχημένος στα country ακροατήρια, ο Rogers έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 120 μοναδικά hits σε διάφορα είδη μουσικής, ανεβαινοντας στην κορυφη των country and pop album charts για περισσότερες από 200 μεμονωμένες εβδομάδες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως , καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών .  Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, ο Rogers ανακοίνωσε στο Today Show του NBC ότι αποσύρετε από την show business μετά από μια τελευταία περιοδεία για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα και τα δίδυμα αγόρια του.

Δύο από τα άλμπουμ του, The Gambler και Kenny , εμφανίζονται στο δημοφιλέστερο διαδικτυακό διαγωνισμό About.com σαν τα “The 200 Most Influential Country Albums”.  Ψηφίστηκε ο «αγαπημένος τραγουδιστής όλων των εποχών» σε μια κοινή ψηφοφορία του 1986 από αναγνώστες τόσο των USA Today και του People . Έχει λάβει πολλά βραβεία, όπως AMAs , Grammys , ACMs και CMA , καθώς και βραβείο lifetime achievement award για μια καριέρα που καλύπτει έξι δεκαετίες το 2003.

Ο Rogers γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1938 στο Χιούστον του Τέξας και ήταν το τέταρτο απο τα οκτώ παιδια της οικογένειας  . Οι γονείς του ήταν η Lucille Lois (1910-1991), βοηθός νοσοκόμου και ο Edward Floyd Rogers (1904-1975), ξυλουργός . Ο Rogers είναι ιρλανδικής και αμερικανικής καταγωγής και παρακολούθησε το Δημοτικό Σχολείο Wharton.

Έχει πέντε παιδιά από τέσσερις από τους πέντε γάμους του.

Στο κτήμα του στο Colbert της Γεωργίας , ο Ρότζερς κρατάει ένα κατσίκι που ονομάζεται Smitty, έχοντας αρχικά αποκτήσει το ζώο από έναν φίλο το 2008. Σύμφωνα με τον Rogers, η κατσίκα του προσφέρει μια ηρεμιστική επιρροή μετά από μακρά και αγχωτικά ταξιδιωτικά προγράμματα.