Ο Niall James Horan, 13 Σεπτεμβρίου 1993 είναι Ιρλανδός τραγουδιστής και …

Niall Horan 2012.jpg

Ο Niall James Horan, γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1993 και είναι Ιρλανδός τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος One Direction μαζί με τους Λίαμ Πέιν, Λούι Τόμλινσον και Χάρρυ Στάιλς. Ο Νάιαλλ γεννήθηκε στο Mullingar,Counrty Westmeath, στην Ιρλανδία. Γεννήθηκε από τον Bob Horan και την Maura Gallagher. Έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό, τον Greg. Ο Greg επίλεξε το όνομά του.Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν πέντε χρονών. Ζούσε στα σπίτια και των δύο γονιών του πριν οριστικά μείνει μαζί με τον πατέρα του. Ένιωσε ότι η ζωή στο Mullingar ήταν το πιο εύκολο πράγμα να κάνει, αφού όλοι οι φίλοι του ήταν εκεί. Ο πατριός του Νάιαλλ είναι από την Αγγλία και είχε οικογένεια εκεί. Ο Νάιαλλ ήταν μαθητής στο Coláiste Mhuire, στο Mullingar, που ήταν σχολείο για αγόρια χριστιανούς. Είχε 3 B, 3 C, 3 D στους βαθμούς του πιστοποιητικού του στο δημοτικό σχολείο. Παίζει κιθάρα από την ηλικία των εφτά χρονών και έκανε εμφανίσεις στην πατρίδα του, συμπεριλαμβανομένου ότι έχε βοήθεια από τον Lloyd Daniels, στο Δουβλίνο.

Το 2010, στη ηλικία των δεκαέξι, πέρασε από δοκιμαστικά για τον έβδομο κύκλο του ‘’The X-factor’’ στο Δουβλίνο. Τραγούδησε το ‘’So Sick’’ και εξέλαβε ανάμεικτα σχόλια από τους κριτές. Ο Louis Walsh ήταν υπέρ του, αλλά η Cheryl Cole και η φιλοξενούμενη κριτής Katy Perry, ένιωσαν ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να μεγαλώσει. Ο Simon Cowell ψήφισε υπέρ του, η Cheryl είπε όχι και ο Louis γρήγορα πρόσθεσε ένα ναι και άφησε την μοίρα του Νάιαλλ στην Katy. Αποφάσισε να ψηφίσει ναι και έβαλε τον Νάιαλλ αμέσως στο Bootcamp (στρατόπεδο εκκίνησης).

Στο Bootcamp τραγούδησε το ‘’Champagne Supernova’’, αλλά απέτυχε ποιοτικά στην κατηγορία ‘’Αγόρια΄΄. Μετά από την πρόταση της φιλοξενούμενης κριτή Nicole Scherzinger, ο Νάιαλλ τοποθετήθηκε σε ένα γκρουπ με άλλα τέσσερα αγόρια, τα όποια απέτυχαν επίσης σε αυτή την κατηγορία, αλλά αφού ήταν εξίσου καλοί για να φύγουν, οι κριτές αποφάσισαν να συμφωνήσουν με την Nicole. Ο Νάιαλλ μαζί με τους Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson και Zayn Malik διαμόρφωσαν το συγκρότημα One Direction. Ο Harry επινόησε το όνομα του συγκροτήματος. Άρχισαν να εμφανίζονται κάθε εβδομάδα μέχρι που τον τελικό όπου πήραν την Τρίτη θέση, χάνοντας από την Rebecca Ferguson, που βγήκε δεύτερη, και τον Matt Cardle, που κέρδισε στο διαγωνισμό.Ύστερα από το ‘’The X-factor’’ , οι One Direction υπέγραψαν συμβόλαιο με την Sony Music subsidiary Syco Music. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, Up All Night, ο οποίος έγινε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Τον Νοέμβριο του 2012, οι One Direction κυκλοφόρησαν το επόμενο άλμπουμ τους, το Take Me Home, αρχίζοντας από το Live While We’re Young.Τον Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το επόμενο άλμπουμ τους,με τίτλο Midnight Memories.