Συναυλία της Λόπεζ στη Δομινικανή Δημοκρατία

Η 47χρονη τραγουδίστρια ηχογραφεί και πάλι άλμπουμ στα ισπανικά

Συναυλία της Λόπεζ στη Δομινικανή Δημοκρατία

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα δώσει για πρώτη φορά συναυλία στη Δομινικανή Δημοκρατία, σε ένα μοναδικό χώρο, στο αμφιθέατρο Altos de Chavón, του θέρετρου Casa de Campo Resort and Villas, το Σάββατο 15 Απριλίου 2017.

Το 5.000 θέσεων, εμπνευσμένο από τον αρχαιοελληνικό ρυθμό αμφιθέατρο χτίστηκε τη δεκαετία του 1970, θα εκσυγχρονιστεί με οπτικοακουστικά μέσα για τις ανάγκες της συναυλίας της λατίνας σταρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corriente Latina.

Η 47χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ στα ισπανικά, μετά από 10 χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το Como Ama Una Mujer.

Ο Μαρκ Άντονι, ο πρώην σύζυγος της, είναι εκτελεστικός παραγωγός της νέας δισκογραφικής της δουλειάς, όπως και στο προηγούμενο άλμπουμ στα ισπανικά.

«Για μας είναι μεγάλη τιμή που θα υποδεχθούμε, για πρώτη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου» δήλωσε ο πρόεδρος του Casa de Campo Resort & Villas, Αντρές Πικάρντο Ρόζενμπεργκ.

Το θέρετρο θα προσφέρει ειδικά πακέτα διακοπών που θα περιλαμβάνουν και εισιτήρια για τη συναυλία, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Πάντως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι το πρώτο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο αμφιθέατρο.

Η πρώτη συναυλία διοργανώθηκε το 1982 με τον Φρανκ Σινάτρα. Από τότε έχουν εμφανιστεί οι Στινγκ, Αντρέα Μποτσέλι, Έλτον Τζον, Μαρκ Άντονι, Air Supply, Χούλιο Ινγκλέσιας και Πλάθιντο Ντομίνγκο.