Κριός

Τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε και μπορεί να αισθάνεστε ότι πολλά γίνονται χωρίς να προσπαθείτε καν. Ταυτόχρονα, μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σας σας λέει να προσέχετε τα νώτα σας.

Ταύρος

Το παράδειγμά σας μπορεί να αλλάξει λίγο. Υπάρχει περίπτωση τα συναισθήματά σας να βιώσουν μια σημαντική αλλαγή σήμερα. Το μυαλό σας μπορεί να γυρνά. Μην μπλεχτείτε σε μια πνευματική δύνη.

Δίδυμοι

Το να παραγγείλετε ένα πράγμα από τον κατάλογο δεν θα σας ικανοποιήσει σήμερα. Είστε χαρούμενοι που μπορείτε να τα μοιραστείτε όλα με τους γύρω σας αρκεί να έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε από όλα.

Καρκίνος

Είναι καλή ημέρα να δώσετε φωνή στα συναισθήματά σας. Μιλώντας για ένα πρόβλημα δυνατά τελικά θα καταφέρετε να βρείτε και μια λύση.

Λέων

Υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορείτε να μιλήσετε. Το δύσκολο είναι να βρείτε έναν λόγο για να σταματήσετε να μιλάτε. Μόλις κάποιος αναφέρει την θρησκεία ή την φιλοσοφία φαίνεται ότι ανοίγουν οι πύλες.

Παρθένος

Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Το κόλπο είναι να μην τα παίρνετε όλα πολύ συναισθηματικά. Κρατήστε τα όλα ανάλαφρα και μην εκνευρίζεστε αν φαίνεται ότι δεν μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία για να ψάξετε τόσο βαθιά όσο θα θέλατε.

Ζυγός

Είναι μια πολύ έντονη περίοδος του μήνα συναισθηματικά και μπορεί να ξεσπάσετε χωρίς προφανή λόγο. Είναι μια στιγμή όπου τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας αναγκάζονται να εξωτερικευτούν με κάποιο τρόπο.

Σκορπιός

Φροντίστε να πάρετε κάτι για διάβασμα μαζί σας. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να περιμένετε για κάποιον και θέλετε να είναι παραγωγικές. Αναπόφευκτα θα είστε ανυπόμονοι και ίσως εκνευριστείτε με αυτό το άτομο που χαλάει την ημέρα σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να είστε αναποφάσιστοι. Το μυαλό σας γυρνά προς πολλές κατευθύνσεις αλλά δεν βγάζει αποτέλεσμα. Δουλέψτε με αυτή την ενέργεια αντί να εκνευρίζεστε εξαιτίας της. Μπορείτε να εξετάσετε κάθε ιδέα εξονυχιστικά.

Υδροχόος

Οι τελευταίες τάσεις στην μόδα και οι τελευταίες κυκλοφορίες ταινιών θα τραβήξουν την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποια νέα της τελευταίας στιγμής που θα είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε ότι το μυαλό σας είναι μπερδεμένο και ίσως ξεχνάτε που αφήσατε τα κλειδιά σας ή το κινητό σας. Το μυαλό σας είναι κουρασμένο και ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσει σε ότι ξεκινήσετε. Μην κολλάτε σε αυτό.