Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και θα φέρει πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Να είσαι προσηλωμένη στους επαγγελματικούς σου στόχους και στο μέλλον θα δικαιωθείς για την προσπάθειά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις ένα φρένο και να σταματήσεις εκεί που πρέπει με τα έξοδα. Προσοχή στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα αισθηματικά σου για τις οποίες όμως δεν είσαι προετοιμασμένη. Θα σου φανούν περίεργες, όμως τελικά η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη, θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου όνειρα. Θέλεις να πας ένα βήμα πιο μακριά την καριέρα σου και έχεις σκοπό να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πετύχεις. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και για τα οικονομικά σου. Είσαι σε διαδικασία μάλιστα να βρεις νέο σπίτι και νέα ενδιαφέροντα. Ενδέχεται να περνάει από το μυαλό σου και η μετακόμιση σε μία άλλη πόλη. Ο σύντροφός σου είναι στο πλευρό σου σε ότι αποφασίσεις, αρκεί πρώτα να κάνεις και μία συζήτηση μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για εσένα αγαπημένη μου. Θα υλοποιήσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια, γεγονός που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Η τόλμη σου θα φέρει αλλαγές και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να τα διαχειριστείς με περισσότερη σύνεση. Αλλαγές και στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα έχει την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη θα φέρει αλλαγές στην καριέρα σου. Εδώ και μέρες άλλωστε έχουν έρθει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Θα κάνεις αλλαγές στα σχέδιά σου, τα οποία θα αρχίσεις να υλοποιείς με επιτυχία. Άλλαξε πορεία στα οικονομικά σου, δεν είναι ικανοποιητικές οι κινήσεις που έκανες μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να εφαρμόσεις κάποιες καινοτομίες, για να δεις αλλαγή στα έσοδά σου. Να είσαι υπομονετική με τον αγαπημένο σου και θα δικαιωθείς.

ΛΕΩΝ
Η δημοτικότητά σου αυξάνεται στον εργασιακό σου χώρο, γεγονός που σου δίνει μεγάλη χαρά. Είσαι άξια στην δουλειά σου και επιτέλους οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Θα έχεις την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να κάνεις σημαντικές συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Το επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα ταξιδάκι αναψυχής. Με τον σύντροφό σου είστε έτοιμοι για τον γάμο σας. Προσοχή σε ένα νομικό θέμα που ενδέχεται να προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικές συνεργασίες ξεκινούν για εσένα αγαπημένη μου. Προσοχή πρέπει να δώσεις όμως στα οικονομικά σου. Η Νέα Σελήνη σε ευνοεί για να οργανώσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου. Θα μπορέσεις σταδιακά να διαχειριστείς καλύτερα τα χρέη σου. Προσοχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Σταμάτα να τον παραμελείς, γιατί αυτή η σχέση οδεύει ολοταχώς προς τα… βράχια.

ΖΥΓΟΣ
Με τον δυναμισμό που σε διακρίνει θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε όσα ζητήματα χρειάζονται επίλυση από εσένα. Θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να μην διαταραχθούν σήμερα οι ισορροπίες στο γραφείο. Στην προσπάθεια αυτή σε ευνοούν οι πλανήτες. Ευνοϊκά τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή. Το επόμενο διάστημα θα έρθουν ευχάριστες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καριέρα σου οδεύει σε καλά μονοπάτια και ανοίγονται μπροστά σου πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Την υγεία σου πρέπει να κοιτάξεις. Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και έχεις πολύ άγχος που σου κάνουν κακό. Να κοιτάξεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου και την φυσική σου κατάσταση. Η βελτίωση των οικονομικών σου έχει αλλάξει την ψυχολογία σου. Συνέχισε έτσι. Στα αισθηματικά σου προσοχή, μην μεταφέρεις άγχος και νεύρα στον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα δώσει νέο «αέρα» στα επαγγελματικά σου σχέδια, τα οποία θα προχωρήσουν φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Θα έχεις κάποιες καθοριστικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μεγάλες αλλαγές και στα αισθηματικά σου, ειδικά αν είσαι single.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σπίτι και η οικογένειά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία σειρά και πλέον έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που μένεις ή ακόμη και να αλλάξεις σπίτι. Θα αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν νιώθεις εγκλωβισμένη σε μία σχέση, καλό είναι να αποχωρήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ ήρεμα στη δουλειά σου και με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα προχωρήσεις σημαντικά σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη ευνοεί την επικοινωνία και θα έρθουν αλλαγές στη σχέση σου με την οικογένειά σου. Ήρθε ο καιρός να κάνεις νέα αρχή και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε στεναχώρησαν. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τον αγαπημένο σου, να τον προσεγγίσεις περισσότερο. Ένα ταξίδι ή μία μικρή απόδραση θα βοηθήσει πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ
Θετική η επιρροή της Νέας Σελήνης στα οικονομικά σου. Θα δεις σημαντικές αλλαγές στα έσοδά σου το επόμενο διάστημα. Θα έχει την ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, καθώς στη δουλειά σου θα ολοκληρώσεις νωρίς τις υποχρεώσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις μία σημαντική αύξηση μέσα στο επόμενο διάστημα. Προσοχή στη σχέση σου, προσπάθησε να μην δώσεις δικαίωμα για μία αχρείαστη σκηνή ζηλοτυπίας από τον αγαπημένο σου.