Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η επιρροή της Σελήνης στην Παρθένο σου δημιουργεί την τάση να λειτουργείς περισσότερο με τη λογική, γίνεσαι πιο οργανωτικός και χρησιμοποιείς την πρακτικότητα και τη μεθοδικότητα για να επιτύχεις του σκοπούς σου. Όπως καταλαβαίνεις, η συνταγή αυτή σε οδηγεί στην επιτυχία αν καταφέρεις να πειθαρχήσεις, κιόλας, στα σχέδιά σου. Οι στόχοι είναι σαφείς μέσα στο μυαλό σου και αυτό αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλες σου τις πράξεις. Η εμπειρία θα λειτουργήσει καταλυτικά, για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε γνώση που σου προσφέρει το παρελθόν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αποκτά άλλο νόημα την ημέρα αυτή, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε φέρνει πιο κοντά σε απόκρυφα σημεία του εσωτερικού σου κόσμου, κάνοντάς σε ικανό να συνειδητοποιήσεις τί είναι αυτό που ζητάς από τον σύντροφό σου ή το υποψήφιο ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, καθώς συνειδητοποιείς την αξία σου και ξέρεις πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ικανότητές σου στο έπακρο. Κάνε συναντήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα και προώθησε τα σχέδιά σου. Και στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να κινηθείς αντίστοιχα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο οργανωτικό και μεθοδικό. Δίνεις μεγάλη σημασία στην τάξη, ίσως περισσότερο από ποτέ. Έχεις την ανάγκη να κινηθείς πρακτικά, ακολουθώντας μια μεθοδολογία που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Φρόντισε να αποφύγεις, ωστόσο, τις υπερβολές, καθώς η ισορροπία είναι πιο σημαντική από την τακτοποίηση και τον προγραμματισμό. Μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου απλά και ρεαλιστικά και να είσαι σίγουρος ότι θα εισπράξεις κατανόηση και αποδοχή από τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να εισάγεις στη σχέση σου κάποιες συνήθειες που θα είναι ωφέλιμες και για εσένα και για το ταίρι σου. Ξεκίνησε μαζί με τον σύντροφό σου να γυμνάζεσαι, να τρέφεσαι καλύτερα και γενικότερα να βελτιώσεις την φυσική σας κατάσταση. Θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας κάνει να λειτουργήσετε σαν ομάδα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα αναμένονται πολύ καλά και μάλιστα θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν μέσα στην ημέρα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αξιοποίηση, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα. Τα οικονομικά σου επωφελούνται από την τάση σου για οργάνωση, έτσι ώστε να τακτοποιήσεις τα χρέη και τις εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα είναι ευνοϊκή για ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμό. Ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί ή έχει αρχίσει να σου γίνεται βραχνάς, ήρθε η ώρα να βρει το δρόμο του ή να παύσει να υφίσταται. Μην φοβηθείς να πάρεις δραστικές αποφάσεις που θα αφήσουν το δρόμο ελεύθερο για να εξελιχθούν τα πράγματα πιο ομαλά. Παράλληλα, δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να εμβαθύνει λίγο περισσότερο και να δει τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Οι απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα μπορούν να βρεθούν αν κοιτάξεις καλύτερα στο βάθος των καταστάσεων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα, όχι τόσο από συναισθηματικής πλευράς, όσο αρμονικής συνύπαρξης και αλληλοκατανόησης. Είναι μια μέρα που μπορείς σε συνεργασία με το ταίρι σου να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να βάλετε από κοινού νέες βάσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα. Όλα είναι θέμα δομής και σειράς, οπότε φρόντισε να τα τοποθετήσεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τον έλεγχο. Και τα οικονομικά σου χρειάζονται έλεγχο και σωστούς χειρισμούς. Η ημέρα σε ευνοεί να κινηθείς αντίστοιχα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια μέρα που το συναίσθημα μένει λίγο πιο πίσω, αφήνοντας τη λογική και την πρακτική σκέψη να πάρει τα ηνία για να σε βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις τομείς της ζωής σου που δεν φαίνεται να λειτουργούν και τόσο άψογα. Κινήσου ήσυχα και μην φοβηθείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και ό,τι αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου. Οι φιλοδοξίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς θα χρειαστεί να παλέψεις για να τις υλοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καλή στιγμή για να αφήσεις το άγχος και την πίεση στην άκρη. Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου, μίλα με το ταίρι σου, δείξε κατανόηση και μάθε να ακούς. Πάνω από όλα μίλα με ειλικρίνεια και ευθύτητα και θα δεις ότι θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ τις υπάρχουσες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά καθώς οι λύσεις βρίσκονται στο δικό σου χέρι. Έχεις τη δύναμη και την ικανότητα να διατηρήσεις τον έλεγχο, να οργανώσεις τη δουλειά σου, να κάνεις σωστές επικοινωνίες με τα κατάλληλα πρόσωπα και γενικότερα να δημιουργήσεις ένα ευνοϊκό κλίμα. Στα οικονομικά, κινήσου σύμφωνα με το πλάνο και όλα θα εξελιχθούν θετικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, την ημέρα αυτή η λογική κυριαρχεί νικώντας το συναίσθημα. Είσαι σε θέση μάλιστα να λειτουργήσεις πιο ορθολογικά και οργανωτικά, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι η ημέρα δεν θα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Εκμεταλλεύσου την πρακτικότητά σου για να κάνεις τα σχέδιά σου για τα επόμενα βήματα. Αναγνωρίζεις την αξία σου και ξέρεις τον τρόπο που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητές σου. Φρόντισε να μην είσαι τόσο εκλεκτικός, καθώς μπορεί να στερηθείς ευκαιριών!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται θετικά από το πλανητικό σκηνικό. Αφενός, υπάρχει σαφήνεια που σε βοηθάει να γνωρίζεις το έδαφος στο οποίο πατάς, ενώ από την άλλη υπάρχει έντονο πάθος και ορμή. Κάνε τις εσωτερικές σου αναζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τί πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να μην αφήνεις τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Η ημέρα άλλωστε σε βοηθάει να είσαι πιο ξεκάθαρος και δυναμικός. Έχεις γνώση των δυνατοτήτων σου και ξέρεις πώς μπορείς να τις χειριστείς για να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να αναθεωρήσεις το πλάνο σου για να επιφέρεις την πολυπόθητη ισορροπία.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έτσι σήμερα νιώθεις πιο κοντά στον εαυτό σου. Νιώθεις πιο καλά με εσένα, είσαι σε θέση να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και όχι μόνο. Η αυτογνωσία δημιουργεί πιο ξεκάθαρες καταστάσεις που σε κάνουν να λειτουργείς χωρίς συναισθηματικά μπερδέματα. Εμπνέεις εμπιστοσύνη και πάθος, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα τόσο στον αισθηματικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ημέρα, με τον σύντροφό σου. Η καλή σου διάθεση σε φέρνει κοντά του, διώχνοντας μακριά προβληματισμούς και εντάσεις. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλετε στη θέση του ό,τι σας προβληματίζει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, αναμένεται να έχεις μια αρκετά εποικοδομητική ημέρα. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και εσύ είσαι απαλλαγμένος από ανησυχίες, συναισθηματικά αδιέξοδα και υπέρμετρο άγχος. Διατήρησε την ψυχραιμία και τον έλεγχο, τόσο στη δουλειά σου όσο και στα οικονομικά σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με πρόσωπα που μπορείς να κατανοήσεις και να σε κατανοήσουν. Προτιμάς την συντροφιά προσώπων που οι αντιλήψεις σας συμπίπτουν, έτσι ώστε να διατηρήσεις τη συζήτηση σε ένα άλλο επίπεδο, χωρίς εντάσεις και με υψηλότερο επίπεδο συνεννόησης. Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και δεν νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι στο προσκήνιο για να επιβεβαιώνεις την αξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ήρεμη και χαλαρή ημέρα, χωρίς συγκρούσεις, διαμάχες ή ο,τιδήποτε άλλο που μπορεί να χαλάσει την ομαλότητα της κατάστασης. Προτίμησε να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με ειλικρίνεια και κατανόηση. Ακόμη και αν αναζητάς το ταίρι σου, κινήσου με διακριτικότητα για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να πας πολύ καλά αν αποφασίσεις να οργανωθείς και να αφήσεις στην άκρη του συναισθηματισμούς. Βέβαια, προς την κατεύθυνση αυτή θα σε βοηθήσει καταλυτικά και το πλανητικό σκηνικό που σε βάζει σε μια διαδικασία να λειτουργήσεις πρακτικά. Την ίδια στάση θα πρέπει να κρατήσεις και στα οικονομικά σου για να δεις τις θετικές εξελίξεις άμεσα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη στην Παρθένο βγαίνει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του εαυτού σου, λιγότερο συναισθηματική και περισσότερο ορθολογική. Η λογική και ο ρεαλισμός γίνονται βάση για να στηρίξεις επάνω τους τα σχέδιά σου. Έτσι, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις υποθέσεις που καιρό τώρα σε ταλανίζουν και σε κάνουν να μάχεσαι εσωτερικά. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να εμβαθύνεις, αναζητώντας πιο απόκρυφες εσωτερικές γωνιές, προκειμένου να εξηγήσεις καταστάσεις και συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δέχεσαι την επιρροή από τη Σελήνη που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που ενισχύει το συναίσθημα και το πάθος. Ως αποτέλεσμα, η βραδιά έχει τα φόντα να κυλήσει με μεγάλο ενδιαφέρον. Μην προσπαθήσεις να περιορίσεις τον πόθο σου βάζοντας τη λογική μπροστά. Μάταιος κόπος!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλύτερα να ασχοληθείς με τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, βάζοντάς τις σε τάξη και δρομολογώντας άμεσα τη διευθέτησή τους. Η έλλειψη φιλοδοξίας ίσως επηρεάσει τις σημερινές σου αποφάσεις, καθώς έχεις την ανάγκη να κινηθείς εκ του ασφαλούς. Χωρίς ρίσκο πρέπει να κινηθείς και στις οικονομικές σου υποθέσεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις να εκλογικεύσεις το συναίσθημά σου. Προτίμησε να το βιώσεις, χωρίς να υποχρεώνεις τον εαυτό σου να εξηγεί και να ερμηνεύει αυτό που νιώθει. Έλα πιο κοντά με το εσωτερικό σου κόσμο και πάψε να περιορίζεσαι τόσο από την ψυχρή λογική. Διοχέτευσε την τάση σου αυτή σε τομείς της ζωής σου που χρειάζονται καθαρή σκέψη και ψυχρή λογική. Ίσως μπορείς να την εκμεταλλευτείς στην εργασία σου για να βάλεις μια τάξη στις εκκρεμότητες και να πάψεις να αγχώνεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να χαλαρώσεις και να πετάξεις από πάνω σου τους τύπους και τα «καθώς πρέπει». Κράτα μόνο την αφοσίωση και την διακριτικότητα για τη σχέση σου καθώς και τα δύο αυτά στοιχεία αποδεικνύονται σημαντικά για να υπάρξει υγιής δεσμός.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, εφόσον βρεις το χρόνο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που έρχονται από το παρελθόν. Ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου καθώς το αίσθημα του καθήκοντος είναι ισχυρό και δεν σε αφήνει να επαναπαυθείς. Στα οικονομικά, αξιοποίησε τη διαύγεια του νου για να βάλεις μια σειρά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα αυτή είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου, να τα πεις με τον εαυτό σου και να βρεις καλύτερες λύσεις στα προβλήματά σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να λειτουργείς περισσότερο με το νου και λιγότερο με την καρδιά. Έτσι, αποφεύγεις πολλά μπλεξίματα που μπορεί να σου δημιουργεί το συναισθηματικό αδιέξοδο. Επίσης, είσαι αρκετά κοινωνικός, γεγονός που σε βοηθάει ακόμη περισσότερο να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Είσαι αρκετά συμπαθής στον περίγυρο και έτσι μπορείς να ασκήσεις την επιρροή σου με ευκολία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αναμένεται μια ήρεμη και ομαλή βραδιά. Μια χαλαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα και να διώξετε τα όποια σύννεφα από τη σχέση σας. Αν πάλι αναζητάς ένα ταίρι, μπορείς να προτείνεις έξοδο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να το προσεγγίσεις μέσω του διαλόγου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά αξιοποιώντας την επιρροή του πλανητικού σκηνικού που σε ωθεί να λειτουργείς με ειλικρίνεια και ξεκάθαρα. Έτσι, βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις προθέσεις σου. Στα οικονομικά φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τις εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επιτύχεις τα σχέδιά σου, καθώς ο δυναμισμός και η ενέργειά σου λειτουργούν καταλυτικά για να τα καταφέρεις. Έχεις άψογη μέθοδο και με λίγη πειθαρχία μπορείς να κάνεις θαύματα. Αν χρειαστείς βοήθεια να ξέρεις ότι μπορείς εύκολα να την αποκτήσεις, καθώς εκπέμπεις εμπιστοσύνη και εμπνέεις ένα θετικό συναίσθημα στους γύρω σου. Ακόμη και στα αισθηματικά σου είσαι ικανός να ξεσηκώσεις τα πάθη! Οπότε εκμεταλλεύσου την ημέρα σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου σε εμπιστεύεται και νιώθει έντονο δέσιμο μαζί σου. Το πάθος που νιώθει είναι έτοιμος να σου το εκφράσει. Μην βάζεις όρια και για λίγο μόνο άφησε τη λογική στην άκρη. Εξάλλου, είναι ….λογικό… να σε ποθεί τόσο ο άνθρωπός σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου αφού ξέρεις ότι έχεις τις ικανότητες για να τα καταφέρεις. Μείνε εγκρατής, διατηρώντας την αυτοκυριαρχία σου. Μην επιτρέψεις στα πράγματα να ξεφύγουν. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να παρασύρεσαι σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα πράγματα αναμένεται να κυλήσουν αρκετά ομαλά, οπότε πολύ θετικά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, να συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Όποια δυσκολία και να προκύψει θα είσαι σε θέση να τη διευθετήσεις χωρίς άγχος. Δείξε την αφοσίωσή σου εκεί που πρέπει και θα δεις να ανταμείβεσαι.

Αισθηματικές
Άφησε τα παράπονα έξω από την αισθηματική σου ζωή αν θέλεις να περάσεις μια όμορφη και ποιοτική ημέρα με τον σύντροφό σου. Κάνε συζητήσεις γύρω από θέματα που απασχολούν και τους δυο σας με προοπτική να λυθούν άμεσα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά σήμερα αν αξιοποιήσεις την τάση σου για οργάνωση και τακτοποίηση. Υπάρχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσουν. Στα οικονομικά, φρόντισε να διευθετήσεις τα χρέη σου χωρίς άλλη καθυστέρηση.

 

 

 

tlife