Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμη να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν στα επαγγελματικά σας και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Θα σας αναστατώσει ένα πρόβλημα οικονομικής φύσεως που θα προκύψει. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σας θυμίζει ότι είστε ρομαντική και θα περάσετε ευτυχισμένες με τον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας και θα έρθετε αντιμέτωπη με τις ανάγκες. Ουσιαστικά θα γίνει κατανοητό πιο είναι το επαγγελματικό μέλλον που θέλετε να έχετε και ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα ανακατατάξεις και σε οικονομικά ζητήματα. Θα αλλάξουν οι συνθήκες και οι πηγές των εσόδων σας. Έχετε πλέον καταλάβει τα λάθη του παρελθόντος και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων, για αυτό μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να τους υλοποιήσετε, όσο και αν έχετε κουραστεί. Είστε πολύ κοντά να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Αντιμετωπίζετε μερικές δυστοκίες με τα οικονομικά σας, που δεν θα εξομαλυνθούν ακόμη. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν εξελίξεις. Εάν είστε σε μία σχέση, τότε είναι πιθανό να προχωρήσετε σε έναν αρραβώνα ή στην απόκτηση ενός παιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε αρκετά πιεσμένη καθώς πρέπει να οργανωθείτε ακόμη περισσότερο στα επαγγελματικά σας προκειμένου να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα σας φερθεί καλά και θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα αν δεν κάνατε συνεχώς άσκοπες αγορές. Στην προσωπική σας ζωή είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν πρέπει να συμβιβάζεστε σε κάτι που δεν θα σας κάνει ευτυχισμένη…

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σας βαίνουν πολύ καλά αυτήν την περίοδο, καθώς επιτέλους βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Το ίδιο καλά πηγαίνουν και τα οικονομικά σας, μια και κάνετε πλέον πιο σωστή διαχείριση. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς έρχεται την ώρα που έχετε ανάγκη να τονωθεί η ερωτική σας ζωή και αυτή ακριβώς τη βοήθεια σας προσφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε από τις τυχερές αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μιας και η σημερινή αυγουστιάτικη Πανσέληνος στους Ιχθείς πραγματοποιείται απέναντί σας και φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μία νέα συνεργασία αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα, γεγονός που σας κάνει πολύ χαρούμενη. Ωστόσο, μην επαναπαύεστε, να είστε προσεκτική με τα έξοδά σας, τουλάχιστον μέχρι να αποδεσμευτείτε από κάποια χρέη του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σας πλούσιο το παρασκήνιο και πολλά ερωτικά μπερδέματα.

ΖΥΓΟΣ
Περνάτε μία περίοδο συμφιλίωσης με το γεγονός ότι οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών. Σταδιακά θα βρείτε τη θέλησή σας για περισσότερη δουλειά, μέσω της οποίας θα πετύχετε τα σχέδιά σας. Ένα μεγάλο οικονομικό βάρος θα φύγει από πάνω σας, γεγονός που θα βελτιώσει πάρα πολύ την καθημερινότητά σας. Στα αισθηματικά σας προσοχή. Τα νεύρα και η ανυπομονησία δεν είναι καλοί σύμμαχοι. Προσοχή στα πισώπλατα μαχαιρώματα, από ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας και αν σας λέει πώς είναι σωστή η επαγγελματική απόφαση που έχετε πάρει, τότε να την ακολουθήσετε. Το μέλλον φαίνεται γεμάτο με αρκετή δουλειά, όμως πλούσιο σε δημιουργία. Μην φοβηθείτε να πάρετε το ρίσκο σε μία πρόταση οικονομικής φύσεως που θα δεχθείτε. Η ανασφάλεια και οι φοβίες σας θα σας φέρουν αντιμέτωπη με καβγάδες στην προσωπική σας ζωή. Μην κάνετε συνεχώς το ίδιο λάθος και χάσετε τον αγαπημένο σας. Αν είστε single, αυτή η Πανσέληνος έρχεται με… δώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανεβασμένη ψυχολογία που σου χαρίζει η σημερινή Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια, τα οποία όπως φαίνεται είναι πολλά. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μία εξόρμηση σε μία παραλία, όπου θα απολαύσετε τις τελευταίες βουτιές για τον Αύγουστο, μαζί με καλή παρέα. Μην παρασύρεστε σε ανούσιες αγορές για το σπίτι και θα δείτε βελτίωση στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα, γιατί θα βρεθείτε μπλεγμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ενασχόληση με τη δουλειά σας σήμερα δεν είναι καλή σκέψη. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Προσοχή σε απρόσεκτες κινήσεις και σε τυχαίους οικονομικούς χειρισμούς. Είναι πολύ πιθανή μία επανασύνδεση με τον αγαπημένο σας, αρκεί τόσο εσείς όσο και εκείνος να αφήσετε στην άκρη του εγωισμούς που δεν οδηγούν πουθενά. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα φέρει στην επιφάνεια μία πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά σας. Μην αφήσετε το τηλέφωνό σας να χτυπάει χωρίς να το σηκώσετε. Θα δεχθείτε μία σημαντική οικονομική πρόταση, που δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Τα επαγγελματικά σας θα επηρεαστούν άμεσα από αυτήν την απόφαση. Τα συναισθηματικά κενά του παρελθόντος θα καλυφθούν, αν αδιαφορήσετε για τα ανούσια και δώσετε σημασία στα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Είστε η πρωταγωνίστρια της ημέρας και αυτής της περιόδου γενικότερα. Δίνετε μεγάλη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και οι αλλαγές που κάνετε δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Πολλά επαγγελματικά σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν, ενώ θα δείτε την προσωπική σας ζωή να βελτιώνεται. Ξεκαθαρίστε φιλίες και επενδύστε σε ανθρώπους που σας αγαπάνε πραγματικά.