Κριός

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον νικηφόρα! Επιπλέον, αναζωογονεί το ενδιαφέρον σου για επιστημονικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και στην ανάδειξη προβλημάτων των φίλων σου. Επειδή ωστόσο δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι σημαντικό, ας μην δώσεις και… τόση σημασία!
Ερωτικά
Διαθέτεις… άφθονο «σεξ απήλ», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή! Το πρόβλημα σου ωστόσο παραμένει η διάρκεια και το τι γίνεται μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.

Ταύρος

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την κοινωνική σου δράση, να θυμάσαι όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν άλλες αντιλήψεις, κάτι που θα θέσει σε «δοκιμασία» τις πεποιθήσεις και τα «στεγανά» σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων «ανήκουστων» καταστάσεων. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις κάποιον «κατεργάρη» αλλά και να αλλάξεις άρδην το οικογενειακό κλίμα, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική παρέμβαση.
Ερωτικά
Κάτι ξαφνικό «ψήνεται» κι αν δεν έχεις «κολλήματα», η αναζήτησή σου θα στεφθεί από… απρόβλεπτη επιτυχία! Αν όμως «ταμπουρωθείς» στις πάγιες αντιλήψεις σου, τότε ο δρόμος της καρδιάς σου θα καταλήξει σε αδιέξοδο.

Δίδυμοι

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ποικίλα μηνύματα, που παρά τις αντιφάσεις τους θα έχουν τελικά θετικό πρόσημο. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε γεμίζει ενθουσιασμό και πίστη για το καλύτερο, κάτι που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα.
Ερωτικά
Όλες οι συμπαντικές δυνάμεις «συνωμοτούν» υπέρ σου κι έχεις βέβαια κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα. Πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η και… αποφασισμένος/η στην επιλογή σου κι όχι να επαναπαυτείς στην τύχη σου.

Καρκίνος

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το οικονομικό και επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας «λογικούς» ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον είναι πιθανό «να δεις καλό» από άτομα που δεν περιμένεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες «κουτουράδες» στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως αναμένονται και κάποια έκτακτα έσοδα που θα ισοφαρίσουν τις όποιες απώλειες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σε καλύψει οικονομικά και κοινωνικά. Σε συναισθηματικό επίπεδο όμως είναι δύσκολο να καλυφθείς, αντίθετα κάποια πράγματα θα σε ξενίσουν.

Λέων

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να επεκταθείς και πέραν των ορίων σου, το πιθανότερο όμως είναι να «σου βγει» αυτό το ρίσκο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει την ανασφάλεια σου και να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου σε μια συνεργασία, από ότι φαίνεται όμως οι ανησυχίες σου είναι μάλλον υπερβολικές και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν σύντομα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι «προσφορές» της ημέρας μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε δίλημμα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ότι κι αν γίνει ενδιάμεσα, στο τέλος θα επικρατήσει ο… πανδαμάτωρ έρως!

Παρθένος

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σου προσφέρει την «μια και μοναδική» ευκαιρία που αναζητούσες για να «αλλάξεις επίπεδο» τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει όμως κι εσύ να μην «δειλιάσεις» μπροστά σε καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μεριμνήσεις για μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας, μοιράζοντας σοφά τον χρόνο σου. Επιπλέον καλό είναι να φροντίσεις και οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Μια σχέση που προς το παρόν «δουλεύει» στο παρασκήνιο έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι πιο «επίσημο» κι ίσως τελικά να… επισπεύσεις αυτήν την διαδικασία, χωρίς μάλιστα να υπολογίσεις τις (δεδομένες) αντιδράσεις.

Ζυγός

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις ρότα αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο διεγείρει τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, ίσως όμως να συμβάλλει και σε μια συναισθηματική αστάθεια, που θα κάνει τους άλλους να… αναρωτιούνται για σένα! Επιπλέον σε καλεί να ασχοληθείς με τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου, όσο «παράλογες» κι αν δείχνουν.
Ερωτικά
Από υποσχέσεις «να φαν’ κι οι κότες» αλλά μέχρι να γίνει κάτι πιο «χειροπιαστό», υπάρχει ακόμη δρόμος και… μπόλικες διαπραγματεύσεις! Επιπλέον μπορεί να απορροφηθείς με θέματα φίλων και γνωστών, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου αλλά και όσων σε υποτίμησαν ή αμφέβαλαν για τις ικανότητές σου. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή την οικογένεια σου, φροντίζοντας για τα απαραίτητα. Ακόμη, ίσως προκύψει μια αναστάτωση, η οποία όμως θα είναι προσωρινή.
Ερωτικά
Συγκεντρώνεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών, το πιθανότερο όμως είναι να μην προχωρήσεις σε κάτι συγκεκριμένο, εκτός κι αν βιώσεις από κοινού με κάποιον/α μια έντονη περιπέτεια, η οποία θα δώσει το έναυσμα για τα… περαιτέρω!

Τοξότης

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να μην… εξαντληθείς ασχολούμενος μόνον με «πήγαινε-έλα» και υποθέσεις της καθημερινότητάς αλλά να «ακονίσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις και τεχνικές. Μπορεί ακόμη να επισκεφθείς ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σου δίνει «φτερά» και μαζί την δυνατότητα να πετύχεις άμεσα κάτι που μέχρι σήμερα θεωρούσες σχεδόν αδύνατον. Τόλμησε λοιπόν και θα… νικήσεις!
Ερωτικά
Μέσα στις πολλές ασχολίες σου, καλείσαι να βρεις χρόνο και για τον «δικό σου» άνθρωπο, ωστόσο οι πιθανότητες για να τα καταφέρεις είναι μοιρασμένες, αφού θα υπάρξουν και «πειρασμοί», που εύκολα μπορούν να κλονίσουν την σχέση σας!

Αιγόκερως

Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου!
Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία για ένα οικονομικό ζήτημα ή μια αστάθεια σε σχέση με τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην λειτουργήσεις σπασμωδικά αλλά να περιμένεις, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Ερωτικά
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή τείνει να γίνει περισσότερο φιλελεύθερο από όσο «σηκώνεις», ιδιαίτερα σε σχέση με την συμπεριφορά του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε λοιπόν, μήπως από μια «παρεξήγηση» έρθουν τα χειρότερα.

Υδροχόος 

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εντείνει την πειραματική σου διάθεση, κάτι που θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που σε θεωρούν «προβλέψιμο/η». Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις το πόσο ξεχωριστός/η είσαι κι όχι βέβαια μέσα από ιδιοτροπίες ή παραξενιές αλλά με τις αναζητήσεις σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα για ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και να συνεργαστείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου.
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι μόνον να «μαζεύεις» κολακευτικά σχόλια αλλά να διακρίνεις ποια από αυτά είναι ειλικρινή και ποια υπερβολικά. Διαφορετικά κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από επικοινωνιακά «τρικ» ή την πνευματική υπεροψία σου!

Ιχθύες

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω από όσο συνηθίζεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη, όσο απίθανη κι αν δείχνει. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «ανατρεπτική» επαγγελματική πρόταση ή να αλλάξουν πολλά στον χώρο της εργασίας σου μέσα σε… μια στιγμή! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου και να φροντίσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος μπορείς να στηρίξεις τις ελπίδες σου για κάτι καλό σε μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση ή απλά σε «ζυμώσεις» που γίνονται στον χώρο της εργασίας σου. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα… ξαφνικά!