Κριός

Η Πανσέληνος του Ιουλίου σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα κληθείς να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή, ψυχραιμία αλλά και την διάθεση να βρεθεί ένας «κοινός τόπος», έστω κι αν προς στιγμή «τσαλακωθεί» κάπως ο εγωισμός σου!
Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να εντρυφήσεις στα «εναλλακτικά», προκειμένου να βρεις την… υγειά σου!

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Ιουλίου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή σου, αφού προέρχονται από «καπρίτσια» ή αδυναμίες των άλλων. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αναλάβεις κι έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Επιπλέον, όσον αφορά στις αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με παραδοσιακές τεχνικές ή προσεγγίσεις.

Δίδυμοι

Ο ενεργός Χείρωνας φέρνει κοντά σου πρόσωπα από το παρελθόν, τα οποία μάλιστα μπορεί να εμπλακούν και σε ένα επαγγελματικό σχέδιό σου. Επιπλέον καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να αυξήσει την καταναλωτική σου διάθεση με συνέπεια να αγοράσεις και πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να έχεις κι ένα έκτακτο κέρδος ύστερα από ένα σχετικό ρίσκο που θα πάρεις ή να λάβεις μια «γενναία» αποζημίωση.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί… εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας –έστω και προσωρινά- τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις, και το καλό είναι ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει με την παραίνεση κάποιων που νοιάζονται για σένα, περιβάλλοντας σε με ένα «δίχτυ προστασίας». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αναβιώσεις παλιές καταστάσεις, συνήθειες και ενδιαφέροντα.

Λέων

Η Πανσέληνος του Ιουλίου σε καλεί να «κόψεις ταχύτητα», αναστέλλοντας κάποιες από τις εξωστρεφείς δράσεις σου και δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, μέσω ενός οικογενειακού βοηθήματος αλλά και με την επιστροφή κάποιων δανεικών. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας –είτε υλικής, είτε συναισθηματικής- ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή συλλογικού φορέα

Παρθένος

Ο ενεργός Χείρωνας
μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία. Επιπλέον, διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ότι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιουλίου αναμένεται να αναδείξει θέματα και δράσεις που συνδέονται με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα με κάποιον/α που κυριαρχείται από δυνατά συναισθήματα και δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Μπορεί βέβαια, να βρεθείς κι εσύ σε μια ανάλογη θέση!

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Ιουλίου αναδεικνύει τα ταλέντα αλλά και τις αδυναμίες σου, γι’ αυτό φρόντισε να… περιορίσεις τις δεύτερες, που μπορεί να σου στοιχίσουν ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένονται ανταγωνισμοί και έκτακτες καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές «συνταγές».

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Ιουλίου σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, κι επειδή «έχεις μύτη» τα αποτελέσματα όλης αυτής της κινητικότητας αναμένεται να είναι θετικά σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα να μάθεις μια σημαντική πληροφορία ή να εκπαιδευτείς σε μια νέα τεχνική και σε ένα νέο πεδίο γνώσεων. Πρόσεξε μόνον μην πέσεις θύμα μιας εμμονής σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει σχετικά εκμεταλλεύσιμο/η, από όποιον/α ξέρει να «πατά» στις αδυναμίες σου!

Τοξότης

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν και το γενεαλογικό σου «δένδρο», αναζητώντας απαντήσεις για όσα… ανεξήγητα συμβαίνουν στο παρόν σου. Επιπλέον, ευνοείται κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσης σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιουλίου επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να προβείς σε καταναλωτικές «τρέλες».

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Ιουλίου
μπορεί να σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμία, που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Και είτε πρόκειται για ένα «κλείσιμο» στον εαυτό σου, είτε αντίθετα για μια υπερδιέγερση, προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας κάπως… μακρινής εποχής. Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να λάβεις ένα μήνυμα επανένωσης.

Υδροχόος

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, είτε έχεις να δίνεις, είτε να λαμβάνεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναβιώσει μια παλιά δραστηριότητά σου ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που σου θυμίζει πολλά. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου. Αν βέβαια έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, τότε… προηγούνται αυτά!

Ιχθύες

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να στραφείς δημιουργικά στο παρελθόν ανιχνεύοντας τις αρχικές αιτίες των πραγμάτων, είτε αυτά αφορούν εσένα προσωπικά, είτε την… ανθρωπότητα! Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιουλίου επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, άλλο τόσο είναι να «ξεκόψεις» από κάποιον/α. Επιπλέον, αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει το.. δικό του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές.