Τα ζώδια για σήμερα Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για 5 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αποφασίσει να αλλάξεις στρατηγική προκειμένου να πετύχεις τα σχέδιά σου. Αγχώνεσαι, όμως βλέπεις ότι η νέα σου ρουτίνα έχει απροσδόκητη και άμεση επιτυχία. Θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες πειραματισμού σήμερα. Άκουσε την καρδιά σου, δεν θα χάσεις. Ο χρόνος είναι σωστός για να δοκιμάσεις νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στα αισθηματικά σου όλα φαίνεται πως είναι πολύ όμορφα, η σχέση σου είναι γεμάτη αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις πολλές ενδιαφέρουσες και σημαντικές συναντήσεις με τους συναδέλφους σου και θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Θα διαδραματίσεις σημαντικό ρόλο στα σχέδιά τους και θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε σημαντικά θέματα. Τα πράγματα φαίνονται καλά στα οικονομικά σου και θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνεις μία καλύτερη προσπάθεια να φτιάξεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανεβασμένη σου διάθεση σου επιτρέπει να εργαστείς αρμονικά με τους συνεργάτες σου. Παρόλο που τα δικά σου σχέδια είναι επείγοντα, θα κάνεις ότι χρειαστεί για να βοηθήσεις τους γύρω σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό σε ευχαριστεί, προσοχή όμως, μην αρχίσεις τις άσκοπες αγορές. Είσαι σε θέση να περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου, καθώς έχεις αφήσει στο παρελθόν άσκοπους τσακωμούς. Η αγάπη είναι ένα από τα πιο θαυμάσια συναισθήματα και βρίσκεσαι στην τυχερή θέση να το αισθανθείς πιο έντονα από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα στη δουλειά σου είναι αρκετά δύσκολα σήμερα και θα δεχθείς σκληρή κριτική από τους συνεργάτες σου. Μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αφήσει ανοιχτές το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Απέφυγε τις μεγάλες επενδύσεις προς το παρόν. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και μετά να μιλήσεις ξεκάθαρα με τον αγαπημένο σου για όλα όσα σε προβληματίζουν.

ΛΕΩΝ

Όλα όσα έχεις αναλάβει να κάνεις σήμερα θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. Έχεις αποκτήσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό των καινούργιων σου συναδέλφων. Έχεις εκκρεμή οικονομικά ζητήματα και δεν γίνεται να τα αναβάλλεις άλλο. Προσπάθησε να καλύψεις όσα περισσότερα μπορείς για να μην έχεις άλλο αυτή την πίεση να σε ακολουθεί. Στη σχέση σου αισθάνεσαι ανασφαλής και ίσως είναι καλό να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για τα συναισθήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου έχεις καταφέρει να σημειώσεις πολλές επιτυχίες. Ωστόσο, εάν συναντήσεις κάποια εμπόδια ή απροσδόκητα ζητήματα μην χάσεις την υπομονή σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις το σημαντικό από το ασήμαντο. Στα οικονομικά σου έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις στρατηγική και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή τις υποχρεώσεις σου. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα συζητήσεις για το μέλλον σας, που διαγράφεται λαμπρό.

ΖΥΓΟΣ

Η λήψη βιαστικών αποφάσεων αποδεικνύεται αντιπαραγωγική και θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για το επαγγελματικό σου μέλλον. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις χωρίς να τις σκεφτείς πρώτα προσεκτικά. Στα οικονομικά σου δεν έχεις μεγάλη τύχη, ωστόσο θα μπορέσεις έστω και με δυσκολία να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου όσα σε προβληματίζουν και προσπάθησε να μην αφήσεις τον θυμό σου να σε καταβάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σου αντιμετωπίζει απρόσμενα εμπόδια τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να αντιμετωπίσεις με χαμόγελο όλα όσα θα σου εμφανιστούν μπροστά σου γιατί θα κριθείς από τους ανωτέρους σου για αυτό. Η υπομονή είναι αρετή και στο τέλος θα ανταμειφθείς. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν κάποιες δελεαστικές προσφορές, προσοχή όμως μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου. Εάν αντιμετωπίζεις κάποια αναταραχή στη σχέση σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου προκειμένου να επαναφέρεις την ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οδεύεις προς τη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου και δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις με επιτυχία. Είσαι πρόσωπο άξιο εμπιστοσύνης και η ακεραιότητά σου είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι συνάδελφοί σου εκπλήσσονται από το πόσο καλά αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις και τις ολοκληρώνεις με επιτυχία. Ιδανική ημέρα για μία όμορφη περιπέτεια με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αντιμετωπίσεις μία απροσδόκητη και δύσκολη κατάσταση στη δουλειά σου, όμως μην ανησυχείς. Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα πάντα με επιτυχία. Εργάζεσαι προσεκτικά και με υπομονή και αυτό θα σου φέρει το αποτέλεσμα που ζητάς. Απέφυγε τους οικονομικούς… κινδύνους και χειρίσου τα χρήματά σου με περισσότερη σύνεση. Φρόντισε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Υπάρχει μία καταιγίδα στη σχέση σου. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα έρθει και πάλι η καλοκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργάτες εκτιμούν απεριόριστα τη δουλειά σου και ζητούν ανεπιφύλακτα τις συμβουλές σου. Είσαι προσιτή και δίνεις τη βοήθειά σου σε όσους τη χρειαστούν. Με τη σειρά τους και εκείνοι μοιράζονται μαζί σου τις ιδέες τους. Αξιοποίησε την τρέχουσα ευνοϊκή στιγμή στη δουλειά σου και προχώρησε σε νέα χρηματοοικονομικά σχέδια. Στη σχέση σου πρέπει να επαναφέρεις την αρμονία που χάθηκε το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι συνεργάτες σου είναι φιλικοί και η ανεβασμένη τους διάθεση σε βοηθάει πάρα πολύ να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έρχονται λαμπρές ημέρες. Θα δεχθείς μία σημαντική πρόταση, φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Τα πράγματα θα λειτουργούν ομαλά και θα είσαι σίγουρη ότι θα βρεις το σωστό είδος συμφωνίας. Θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σου.