Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις πάνω στον παρορμητισμό σου. Διανύεις μία καλή περίοδο στα αισθηματικά σου και αυτό φαίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ. Αν είσαι μόνη σου, πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις. Απέφυγε τις άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμετώπισε με χιούμορ ότι και αν προκύψει σήμερα και μην δίνεις τόση πολύ σημασία σε όσα λένε οι γύρω σου για εσένα. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και θα δεις την ψυχολογία σου να αλλάζει. Με όμορφη διάθεση να αντιμετωπίσεις και τον σύντροφό σου. Άφησε πίσω σου γεγονότα του παρελθόντος και μην δηλητηριάζεις τη σχέση σου με κακές σκέψεις. Αν είσαι μόνη σου, είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Προσοχή στα έξοδά σου γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα όλοι κρέμονται από τα χείλη σου και εσύ θα μπορέσεις να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε restart στη σχέση σου, θα βοηθήσει πολύ. Τα οικονομικά σου μπαίνουν επιτέλους σε μία σειρά. Συνέχισε τον καλό προγραμματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και οι αλλαγές που θα δεις στη ζωή σου θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Έχεις δυναμισμό και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ότι και αν βρεθεί μπροστά σου. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Μικρή προσοχή στα οικονομικά σου. Απλώς απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη σήμερα και εσύ εργάζεσαι με το δυναμισμό που σε διακατέχει έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου για σήμερα. Θα έρθουν αλλαγές που θα σε κάνουν αρκετά χαρούμενη. Κάνε στην άκρη τον εγωισμό σου και θα μπορέσεις να βρεις μία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το πρόβλημα και θα μείνεις στάσιμη σε μία κατάσταση που σε στεναχωρεί. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολλά σχέδια για σήμερα και η καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους συναδέλφους σου θα σε βοηθήσει να τα ολοκληρώσεις. Βάλε όμως σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σου γιατί όλα μαζί δεν γίνονται και θα αγχωθείς. Κάνε αυτή τη συζήτηση που τόσο καιρό ήθελες με τον αγαπημένο σου. Με ηρεμία θα λύσεις όσα ζητήματα σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου έχουν βελτίωση και εσύ έχεις αρχίσει και το βλέπεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις μία όμορφη και αρκετά δημιουργική ημέρα και ειδικά από σήμερα που ο Ερμής θα μπει στον Αιγόκερω θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια του παρελθόντος και να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Να προσέξεις πολύ τα έξοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους σημερινούς σου στόχους αρκεί να χειριστείς με σύνεση τις καταστάσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, όμως θα καταφέρεις να βρει τη λύση. Θα έρθουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχεις δυναμισμό και θα κάνεις μεγάλη πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων σου. Θα καταφέρεις να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου που μέχρι σήμερα σε πίεζαν πολύ. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου προκειμένου να αποφασίσετε από κοινού το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Υπάρχει μία αστάθεια στα οικονομικά σου για αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πολύ ενέργεια και είσαι έτοιμη για όλες τις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Απέφυγε τους περιττούς τσακωμούς με τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε μία καινούργια αρχή σήμερα και αφοσιώσου όχι μόνο στη δουλειά σου αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους, ειδικά σε όσους έχουν την ανάγκη σου. Θα δεις ότι η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί, ειδικά αν λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Υπάρχει αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι φίλοι σου σε υποστηρίζουν πάρα πολύ, οπότε έχεις το οκ από εκείνους να αφοσιωθείς στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων παρόλο που θα τους παραμελήσεις. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου, οπότε μην φοβηθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Ιδανική στιγμή να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου ή για να ερωτευτείς. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.