Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Το εργασιακό σας φόρτο είναι αρκετά επιβαρυμένο και η άμεση ξεκούραση πρέπει οπωσδήποτε να μπει στην ζωή σας. Μην αφήνετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας παραμελημένους γιατί μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ και να μείνετε μόνοι. Αν είστε single αυτή δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ανοίγματα. Υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ
Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται να είναι φτιαγμένο για εσάς. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην βασανίζεται το μυαλό σας με δεύτερες σκέψεις. Η εξωτερική σας εμφάνιση θέλει μια ανανέωση και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Ακόμα και ένα αιώνιο… απωθημένο. Προσοχή όμως στις υπερβολές. Παν μέτρον άριστον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ρίσκο σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Επαγγελματικά και αισθηματικά δεν είναι στην καλύτερη φάση της ζωής σας και οι μόνοι που μπορείτε να τα αλλάξετε είστε εσείς. Προσοχή στους ανθρώπους που θα έρθουν δίπλα σας για να σας βοηθήσουν. Μην είστε διστακτικοί να τους εμπιστευθείτε, αλλά να τους φιλτράρετε διεξοδικά προτού δοθείτε ολοκληρωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ώρα για ξεκάθαρες απαντήσεις και δεν υπάρχουν περιθώρια για παρατάσεις. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά πάρτε το ταίρι σας από το χέρι και κάντε μια ξεκάθαρη κουβέντα μαζι του. Άμα οδηγηθεί σε αδιέξοδο πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Όσο αφορά τα επαγγελματικά ένα μικρό διάλλειμα για αποφόρτιση δεν θα ήταν άσχημο. Αλλά να έχετε στο μυαλό σας πως πρέπει να οργανωθείτε σύντομα.

ΛΕΩΝ
Αυτό το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να βρείτε το άλλο σας μισό. Η μάλλον καλύτερα θα σας βρει εκείνο. Μην είστε διστακτικοί και δείξτε την αυτοπεποίθηση που έχετε μέσα σας. Προσοχή στις επιλογές όμως γιατί μια ενδεχόμενη γνωριμία ίσως να σας συνοδεύσει για όλη σας την ζωή. Οικονομικά δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εσάς κσι φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες. Επαγγελματικά προσοχή σε νέα ανοίγματα χωρίς εγγυήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη περίοδος για εσάς. Να φροντίζετε να είστε προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας γιατί επιπολαιότητες ίσως να σας στερήσουν το άλλο σας μισό. Τυχόν παρεξηγήσεις θα είναι δύσκολο να λυθούν και όσο αφορά τα οικονομικά – επαγγελματικά πρέπει να τα δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αφήστε για λίγο στην άκρη την παιδικότητα και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Ειδικά στα αισθηματικά που πρέπει να δείξετε ένα πιο ώριμο προφίλ.

ΖΥΓΟΣ
Ανοίγονται νέες πόρτες για εσάς στα επαγγελματικά. Ίσως χρειαστεί αυτό το καλοκαίρι να σκεφτείτε καλά για το μέλλον σας. Προσοχή οι γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις ίσως σας στοιχίσουν. Συμβουλευτείτε τους δικούς σας ανθρώπους για το τι είναι καλύτερο για εσάς. Μην αφήνετε ευκαιρίες να φεύγουν γιατί δύσκολα θα ξανάρθουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη περίοδος για εσάς στα επαγγελματικά. Το οικονομικό αδιέξοδο σας πνίγει και προσπαθείτε απεγνωσμένα να βρείτε κάτι για να πάρετε μια ανάσα. Μην το βάζετε κάτω και κάντε το οτιδήποτε για να νιώθετε δημιουργικοί. Όλα έχουν συσσωρευτεί στο μυαλό σας και χρειάζεστε ένα break για ξεκαθάρισμα. Όσο για τα αισθηματικά τυχόν μικροπροβλήματα πρέπει να φύγουν μακρυά γιατί σας φθίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το τρελό όνειρο που θέλατε να πραγματοποιήσετε εδώ και καιρό; Ε αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να πάρει σάρκα και οστά. Άτομα του κύκλου σας θα σας βοηθήσουν αρκετά γι’ αυτό μην ξεχνάτε να τους έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Φέτος είστε ελεύθερη να κάνετε τα πάντα χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σταματήστε να γκρινιάζετε για τα πάντα. Άνθρωποι του περίγυρού σας, σας θέλουν δίπλα τους γιατί αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Είτε είναι ο γάμος είτε η σχέση σας. Δώστε λύσεις σε τυχόν οικονομικά αδιέξοδα και προσφέρετε την φροντίδα που έχετε σαν χαρακτήρας. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα σας το ανταποδώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άνθρωποι θέλουν να σας πλησιάσουν αλλά εσείς δεν τους αφήνετε λόγω του χαρακτήρα σας που δεν μπορεί τις δεσμεύσεις. Πάντως, μην είστε απόλυτοι σε μια νέα γνωριμία διότι ίσως έχει πολλά να σας προσφέρει. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας αλλά μέσα σε μια στιγμή από την αλαζονεία σας μπορεί ότι έχετε πετύχει να γκρεμιστεί.

ΙΧΘΕΙΣ
Όλοι σας λένε να μην δουλεύετε τόσο. Εσείς όμως δεν τους ακούτε και συνεχίζετε ακάθεκτοι. Και πολύ καλά κάνετε. Είναι μια περιόδος άκρως δημιουργική για εσάς και τα φτερά σας έχουν ανοιχτεί διάπλατα. Ρισκάρετε. Η τύχη είναι μαζί σας. Προσοχή όμως η πολλή δουλειά μην δημιουργήσει προβλήματα στον άνθρωπό σας και μπείτε σε μπελάδες .