Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΚΡΙΟΣ
Η διαίσθησή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχεις. Φρόντισε οι συζητήσεις που θα κάνεις να είναι ουσιαστικές. Η επιθυμία σου είναι να μιλήσεις με κόσμο, να ασχοληθείς με υποθέσεις -κάποιες οικονομικές, κάποιες που σχετίζονται με την παιδεία, ή να ταξιδέψεις. Δεν σε κρατά τίποτε σήμερα. Καλή τύχη! Κάποιοι άνθρωποι σου εκδηλώνουν την αγάπη τους, χωρίς να το περιμένεις. Η μέρα είναι ρομαντική και με λίγη διαίσθηση μπορείς να τακτοποιήσεις τα πράγματα που σε ταλαιπωρούν. Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σου σήμερα βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου γενικά, αλλά και αυτές με το αντίθετο φύλο. Είναι μέρα κατάλληλη, είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζεις να βάλεις τέρμα σε κάτι που σου δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πέταξε από τη ζωή σου ό,τι αισθάνεσαι ότι δεν αξίζει και επικεντρώσου σε όσα που έχουν να σου δώσουν κάτι θετικό. Σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά κ.λ.π. Δεν είναι και από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σου με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς νιώθεις κάποια εσωτερική πάλη. Θα δεις σήμερα ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση να εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ουρανός σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες επέκτασης. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά. Από σένα υπάρχει ειλικρινής διάθεση, αλλά πρέπει να έχεις και ανάλογη ανταπόκριση. Με τους ειλικρινείς, μπορείς να έχεις πολύ καλές συνεργασίες. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείς σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σου. Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Εσύ σήμερα και να θέλεις να κρύψεις τον έρωτά σου, δεν μπορείς, αλλά κι οι άλλοι που σε πλησιάζουν έχουν τα ανάλογα συναισθήματα, οπότε πιστεύω ότι θα έχεις πολλές τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Άρη από τον δεύτερο οίκο θα τονίσει τις υλικές και συναισθηματικές κτήσεις σου. Τα ζητήματα καθημερινότητας: λογαριασμοί και υποχρεώσεις, θα σε απασχολήσουν σήμερα, τα τρεξίματα, οι ουρές, οι επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλληλογραφία… Θα σε κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η αναποφασιστικότητά σου ίσως σε κάνει να κλείσεις μια πόρτα που με κόπο είχες ανοίξει και να  το μετανιώσεις μετά. Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξεις στο παρελθόν σου, γιατί οι εκτιμήσεις σου θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσεις ένα κεραυνοβόλο πάθος!

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα σε διακατέχει μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξεις τους γύρω σου. Η κριτική σου θα κερδίσει την προσοχή τους και θα σου ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Σήμερα μπορείς να χαράξεις ή να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια που θα σε απασχολήσουν στη διάρκεια ολόκληρου του μήνα. Έχεις την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, αποφασιστικότητα κ.λ.π. Διώξε λίγο το άγχος σου. Ο Δίας, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής των παιδιών, της δημιουργίας, από τον 7ο οίκο σε ευνοεί. Σήμερα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, να διασκεδάσεις. Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι. Θέλεις τη χαρά για σένα. Αυτό θέλεις, αυτό κάνεις. Φλέρταρε λοιπόν και διασκέδασε. Το αξίζεις άλλωστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποχώρησε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψεις σε βασανιστικές συμπεριφορές. Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, είναι τα χαρακτηριστικά που σε επηρεάζουν γενικά σήμερα και φυσικά και τα επαγγελματικά σου. Απόφυγε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά. Ο Ερμής από τον 5ο οίκο σε γεμίζει με αισιοδοξία. Μια υπερβολική ευαισθησία σήμερα, σε ωθεί στο να μείνεις μέσα, να ζήσεις τη ζεστασιά του σπιτιού, όπου νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείς λοιπόν να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου ή με κάποιους φίλους.

ΖΥΓΟΣ
Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις. Σκέψου πρώτα και μετά αποφάσισε ή πράξε. Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σου, απόφυγε λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους. Η θέση της Σελήνης σε τρίγωνο ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Η υπερευαισθησία σου σήμερα σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για επικοινωνία σίγουρα θα σε οδηγήσει σε κάποια συνάντηση, ή το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά αν δεν γίνεται να συναντηθείτε. Ευνοούνται περίπατοι ή έξοδοι σε εξοχικά μέρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αστάθεια στις σκέψεις σου σήμερα! Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σε βασανίζουν. Μια ηρεμία φαίνεται να υπάρχει εξαιτίας κάποιων χρημάτων που έρχονται και κάποιες επιτυχιών που πηγάζουν από τη δική σου προσωπική ακτινοβολία. Η θέση του Ποσειδώνα εξιτάρει τη φαντασία. Η ζεστασιά και η ευαισθησία που εκδηλώνεις προς το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα, ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις. Μια ευθυμία, κοινωνικότητα, μια γλυκύτητα τρόπων σας φέρνει πιο κοντά. Μπορείτε να βγείτε ή και να προτιμήσετε την θαλπωρή του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος κυβερνήτης των οικονομικών, της τύχης, των αγαθών σε έξαρση από τον 11ο οίκο προκαλεί εντάσεις. Απόφυγε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαι αρκετά οξύθυμη και δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Σήμερα δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις. Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σε γεμίσουν με άγχος. Απόφυγε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Μην χάσεις σήμερα την αυτοκυριαρχία σου, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς. Η κυκλοθυμική σου διάθεση σε κάνει γκρινιάρα και μπορεί να παρεξηγήσεις τα πάντα, φτάνοντας εύκολα σε καβγαδάκια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Έχεις την τάση να σκαλίσεις κρυφές πτυχές, να ανακαλύψεις κάποιους κρυφούς εχθρούς ή παρασκηνιακές κινήσεις. Μην σε πάρει από κάτω η μέρα. Κάποια από αυτά μπορεί να υπάρχουν μόνο στη φαντασίας σου. Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σε βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε. Σήμερα θα περάσει κάποια τρικυμία ο ψυχικός σου κόσμος, αφού αισθάνεσαι ότι δεν αγαπιέσαι όσο πρέπει, ή καθόλου. Θα σκαλίζεις μνήμες και θα βρίσκεις ίσως και φανταστικούς εχθρούς, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ηρέμησε λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα η μέρα σε σπρώχνει να κάνεις ανοίγματα προς τα έξω. Να μιλήσεις με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου, να δώσεις στη δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια. Μπορεί να σε παροτρύνει κάτι στα ανοίγματα αυτά ή να δεχθείς μια βοήθεια από το πουθενά. Άσκοπες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα με αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Συζητήσεις για προσωπικά σου ενδιαφέροντα και σκοπούς, δεν οδηγούν πουθενά! Το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, σήμερα μπορεί να ξεπεραστεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σου διάθεση. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι, ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του Ουρανού συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σου, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο ζενίθ, είναι η μέρα που πρέπει να δείξεις σοβαρότητα, να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και τις εκδηλώσεις σου, που πρέπει να είναι ανάλογες με εκείνους που συναλλάσσεσαι, για να μην παρεξηγηθείς. Όλοι σε βλέπουν και σε κρίνουν. Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεσαι συνέχεια τις προσωπικές σου επιθυμίες και λιγότερο τη δουλειά σου. Μόνο με χαμηλούς τόνους και μεγάλη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα. Χωρίς να είναι από τις καλύτερες μέρες για σένα η σημερινή, μπορείς όμως να έχεις συνάντηση με οικεία σου πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσουν όποια καλή προσπάθεια κάνεις. Έτσι αν οργανώσεις κάποιο δείπνο, θα εκτιμήσουν την οργάνωση και τη μαγειρική σου. Μέσα από αυτό το πρίσμα να δεις και την προσωπική σου ζωή.

 

tlife