Κριός

Με τον Ουρανό στις «επάλξεις», η ημέρα δεν θα είναι εύκολη για σένα, αφού κάποιες «σταθερές» σου θα διαψευστούν στην πράξη κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με το τι προσδοκάς από του «δικούς σου» ανθρώπους. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αλλόκοτης ή ανεξήγητης αντίδρασης που απλά… δεν έχει λογική! Αντίθετα, το παράδοξο είναι ότι μπορεί να βρεις κατανόηση και συμπαράσταση από κάποιους «ξένους». Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς σε θέλει πιο δεκτικό/η απέναντι σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

Ταύρος

Σε μια ημέρα που η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία έχουν τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου κι εκείνα τα ταλέντα που συνθέτουν την ξεχωριστή προσωπικότητά σου. Αντίθετα αν κινηθείς πάνω σε «κλισέ» το πιθανότερο είναι να μην έχεις τις θετικές αντιδράσεις που περιμένεις αλλά να «τα ακούσεις»! Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα συμβάλλει σε κάποιες «απίστευτες» αποκαλύψεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς μπορεί να αναβιώσει παλιές παρέες και ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι

Ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με παλαιά αντικείμενα αξίας, είτε υλικής, είτε συναισθηματικής. Κατά τα άλλα, υποτίθεται ότι οι φίλοι υπάρχουν για να σε βοηθούν και να σου συμπαραστέκονται, σήμερα όμως είναι πιθανότερο να σε υποστηρίξουν άτομα (ιδίως οικονομικά) με τα οποία δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο, την ίδια στιγμή που από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις μια «ανεξήγητη» στάση. Μην… πτοείσαι όμως, αφού ένας ενεργός Ουρανός συνηθίζει να αναδεικνύει τέτοιου είδους «παραδοξότητες»

Καρκίνος

Αν θες πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δεν σου μένει παρά μόνον μια λύση: Να επιλέξεις την πιο «απίθανη» διαδρομή ή να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που δεν φημίζεται μεν για τις «ισορροπημένες» αντιδράσεις του αλλά κατέχει μια θέση-κλειδί. Ίσως μάλιστα μια τέτοια επαφή να σου χρησιμέψει και στο μέλλον, οπότε ας μην «ιδρώνει το αυτί σου». Όπου ακούς «μη», εκεί να πας! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς σε φέρνει σε επαφή με παραδοσιακές φόρμες και το παρελθόν.

Λέων

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά που ίσως σε σοκάρουν αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις μια «καθαρή» εικόνα για τα πράγματα, παρά να τρέφεις ψευδαισθήσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση. Παράλληλα, σε καλεί να πρωτοποριακή μέθοδο σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου. Κατά τα άλλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

Παρθένος

Ο Χείρωνας απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που διακρίνονται για την ιδιαίτερη σοφία τους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να έχεις ένα απροσδόκητο έσοδο, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις τα χρήματα σου σε κάποιες «εξεζητημένες» αγορές του τύπου «δεν έχουμε ψωμί, ας φάμε παντεσπάνι»! Επιπλέον, διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, για την ώρα όμως σου «τυχαίνουν» όσοι/ες έχουν κάτι το σπάνιο ή το διαφορετικό.

Ζυγός

Όσο «ισορροπημένο» κι αν είναι ένα πλαίσιο συνεργασίας, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου –για παράδειγμα ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό- οι… ανωμαλίες του βγαίνουν στην επιφάνεια! Αυτή θα είναι ίσως μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση σου, ύστερα από όσα «ανήκουστα» θα συμβούν σήμερα, θα ήταν όμως προς το συμφέρον σου να υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές, αντί να «ταμπουρωθείς» σε πάγιες πεποιθήσεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς σε παραπέμπει στην… γοητεία του παλαιού!

Σκορπιός

Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει η απήχηση που μπορεί να έχουν οι απόψεις σου στο κοινό, το πιο «σοφό» εκ μέρους σου θα ήταν να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου κι όχι να «στρογγυλέψεις» τα πράγματα, θεωρώντας ότι έτσι μεγαλώνεις το «target group» σου. Ίσα-ίσα που θα το… μικρύνεις! Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην αλήθεια, την πρωτοτυπία και την πειραματική σου διάθεση, αφού ο ενεργός Ουρανός θα σε δικαιώσει πάραυτα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς θα σε φέρει σε επαφή με μια παλιά σου αγάπη.

Τοξότης

Ο Χείρωνας στον 4ο φυσικό «οίκο» σου σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου.
Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου «σκάσει» κάποιο «χουνέρι» στον οικονομικό τομέα, στερώντας σε από έσοδα που θεωρούσες ως δεδομένα. Στον αντίποδα όμως σε καλεί να αναζητήσεις άλλες πηγές χρηματοδότησης κι εδώ δεν θα πρέπει να «κολλήσεις» σε πεποιθήσεις ή πάγιες τακτικές, που μπορεί να ισχύουν γενικά, όχι όμως σήμερα.. Ίσα-ίσα κυνηγώντας το «ανέφικτο» έχεις πολύ καλές πιθανότητες να το… τσακώσεις!

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς σε αναθεωρήσεις κι αλλαγές πριν έρθουν… εκείνες να σε συναντήσουν παρά την θέληση σου! Επιπλέον επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ καλό είναι να θυμάσαι ότι μια «ήρεμη» κατάσταση μπορεί να γίνει «κόλαση» μέσα σε μια στιγμή ή το αντίθετο, μια θεωρητικά δύσκολη υπόθεση να εξελιχθεί απρόσμενα θετικά. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς σε καλεί να εντρυφήσεις σε ιστορικά συγγράμματα και την μελέτη θρύλων και παραδόσεων.

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί εύκολα να διαταράξει την πορεία των εργασιακών σου σχέσεων, ιδιαίτερα αν δείξεις μια «δυσκαμψία», απέναντι σε ιδέες, που δείχνουν μεν ανεδαφικές ή «τρελές» αλλά όπως θα αποδειχθεί στην πράξη… δεν είναι! Στον αντίποδα μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει πιο λειτουργική η δουλειά σου, έστω κι αν αυτές αντιβαίνουν κάποιους κανόνες ή έχουν ριζοσπαστικό χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς μπορεί να συμβάλλει στην επιστροφή δανεικών ή την απόκτηση μιας αντίκας.

Ιχθύες

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στους άλλους.
Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να διαμορφώσει μια «ασυνήθιστη» καθημερινότητα γεμάτη από απρόοπτα και «εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα». Καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις τις κινήσεις αλλά και την ψυχολογία σου, θεωρώντας απολύτως… φυσιολογικά τα «τρελά και περίεργα» που συμβαίνουν, ένα μέρος των οποίων μάλιστα μπορεί να σου αφήσει για «κληρονομιά» και κάποια ευδιάκριτα κέρδη ή οφέλη.