Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΚΡΙΟΣ
Προσπάθησε σήμερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε την υγεία σου, χρειάζεσαι ξεκούραση. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, μην κάνεις άσκοπες αγορές. Αντιμετώπισε με διαφορετικό τρόπο τον αγαπημένο σου και έτσι θα μπορέσεις να διορθώσεις προβλήματα στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα με τους συνεργάτες σου. Είσαι αρκετά ανασφαλής, ειδικά με τα οικονομικά σου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που σε πιέζουν, φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις περιττά έξοδα που θα σε πιέσουν ακόμη περισσότερο. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Προσοχή όμως μην παρεξηγηθείς χωρίς λόγο με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να κάνεις καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου. Τακτοποίησε γραφειοκρατικά ζητήματα. Στα ύψη ο ερωτισμός σου, δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστα τα νέα στα επαγγελματικά σου. Θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον και είσαι σε θέση να τα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου περνάνε μία καλή περίοδο, φρόντισε να διατηρήσεις την ανοδική σου πορεία. Μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σε παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις στα αισθηματικά σου.

ΛΕΩΝ
Έχεις πολλά επαγγελματικά σχέδια στα σκαριά, τα οποία θα αρχίσεις σιγά-σιγά ναυλοποιείς. Θα υπάρξουν εμπόδια, ωστόσο θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα. Μην κάνεις περιττές αγορές που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κάνεις καινούρια αρχή στα επαγγελματικά σου, καθώς θα δεχθείς μια σημαντική πρόταση που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου ωστόσο σε προβληματίζουν ακόμη. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις παλιές εκρεμμότητες και να μην κάνεις περιττά έξοδα. Θα υπάρξουν εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Η ειλικρίνεια είναι ο μοναδικός σύμμαχος.

ΖΥΓΟΣ
Η επαγγελματική αβεβαιότητα στην οποία βαδίζεις σε αγχώνει και σε οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις, οι οποίες σε ρίχνουν ακόμη πιο βαθιά στο σκοτάδι. Ηρέμησε και πάρε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, πριν δημιουργήσεις νέες. Κάνε καινούργια αρχή με τον αγαπημένο σου. Όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου είναι συνεχείς και σε αγχώνουν. Αισθάνεσαι ότι δεν πατάς σε σταθερό έδαφος. Όμως σύντομα όλα θα αλλάξουν και θα επανέλθει η ηρεμία. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα προκύψουν και κάποια αναπάντεχα έξοδα, για αυτό φρόντισε να μην… ξεφύγεις με περιττές αγορές. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετικά τα νέα στα επαγγελματικά σου αγαπημένη μου. Σήμερα θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην πορεία της καριέρας σου. Θα βρεις λύσεις σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα, τα οποία είχες βάλει στον πάγο το τελευταίο διάστημα. Θα περάσεις μια ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή! Προσοχή! Θα δεχθείς κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες όμως ενέχουν μεγάλο κίνδυνο για αυτό καλό είναι να τις απορρίψεις με… διπλωματικό τρόπο. Μην κάνεις λάθος κινήσεις στα οικονομικά σου, τα οποία είναι ήδη πολύ… «ταλαιπωρημένα». Ιδανική στιγμή να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με τον αγαπημένο σου και να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαμε να πούμε ότι πάνε από το καλό στο καλύτερο. Έχεις τρομερές ιδέες που κάθε μία από αυτές σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Κάνε τις σωστές επιλογές και θα δεις και τα οικονομικά σου να αλλάζουν. Οι υποχρεώσεις σου παραμένουν πολλές, γεγονός που σε αγχώνει. Θα περάσεις μία όμορφη και ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σταθερά τα επαγγελματικά σου, δεν θα υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή. Τα οικονομικά σε ταλαιπωρούν και τα ταλαιπωρείς και εσύ με τα περιττά έξοδα που κάνεις. Οργανώσου καλύτερα και θα έρθουν πιο ευχάριστες ημέρες για το πορτοφόλι σου. Πολλά προβληματικά ζητήματα βρίσουν λύσεις και η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Ενδέχεται να συζητήσετε και για κάτι πιο σοβαρό (αρραβώνας, γάμος, παιδί).