Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Με την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Στα αισθηματικά σου είναι σημαντικό να κάνεις κινήσεις για να διορθώσεις καταστάσεις που απαιτούν βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά δραστήρια η σημερινή ημέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να διώξεις μακριά οτιδήποτε χαλάει την πρόοδό σου. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Με τον αγαπημένο σου θα περάσεις μία όμορφη ημέρα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ανεβασμένη σου διάθεση και η άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν και οι αυξημένες σου υποχρεώσεις σε πιέζουν. Προσπάθησε να αλλάξεις κάποια πράγματα για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα καταφέρεις να καλύψεις πολλές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις και λάθη του παρελθόντος. Οι περιττές αγορές θα γίνουν και σήμερα και μετά θα καταλάβεις ότι πρέπει να αλλάξεις πορεία αν θες να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν εντάσεις στον χώρο εργασίας σου και σημαντικό είναι να αποφύγεις τους τσακωμούς. Επικεντρώσου στη δουλειά σου και μην ασχολείσαι με θέματα στα οποία θα καταναλώσεις ενέργεια χωρίς λόγο. Απέφυγε τις κινήσεις που θα σε βάλουν σε ρίσκο στον οικονομικό τομέα. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να περάσεις μία ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βαρύ το σημερινό σου πρόγραμμα και θα φτάσεις πολλές φορές στα όριά σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου για να μην πελαγώσεις. Πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Μην δημιουργήσεις νέα χρέη. Μην αρνηθείς την πρόταση του αγαπημένου σου να περάσετε μία διαφορετική βραδιά. Θα κάνει καλό στη σχέση σου να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ
Θα κληθείς να λάβεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Μην βιαστείς, διατήρησε την ψυχραιμία και τη λογική σου και σίγουρα θα πάρει την κατάλληλη απόφαση. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν για αυτό θα πάρεις την απόφαση να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου σήμερα θα είναι ονειρική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι χαρισματική και αυτό σε έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και θα κάνεις σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα έχουν μία μικρή βελτίωση. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα στις βασικές υποχρεώσεις και μετά να καλύψεις άλλες ανάγκες. Να είσαι προσεκτική σε όσα θα πεις στον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου για αυτό να φροντίσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Θα δεχθείς προτάσεις, σκέψου ποια είναι η κατάλληλη για να επιλέξεις. Στην προσωπική σου ζωή, θα λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία για αυτό σήμερα φρόντισε να εργαστείς οργανωμένα για να πετύχεις και άλλους στόχους. Φρόντισε να μην κάνεις παρορμητικές αγορές που θα σε θέσουν από την αρχή της εβδομάδας εκτός προϋπολογισμού. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις φορτωμένο πρόγραμμα, όμως η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλα με επιτυχία. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα και να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Στα αισθηματικά σου προβλέπεται μία καλή ημέρα, αρκεί να έχεις τη διάθεση να κάνεις κάτι ξεχωριστό με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ημέρα θα κυλήσει ρολόι στη δουλειά σου και το γεγονός ότι θα φέρεις εις πέρας σημαντικά σχέδια θα σε ικανοποιήσει. Θα κληθείς ωστόσο να αντιμετωπίσεις ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Θα υπάρξει καθυστέρηση σε ένα σημαντικό φορολογικό ζήτημα. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις βελτίωση, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.