Οι Maroon 5 κυκλοφορουν νεο single “Cold” ft. Future

Μετά την επιτυχία του Don’t Wanna Know, οι Maroon 5 συνεχίζουν να δουλεύουν για τη κυκλοφορία του έκτου τους άλμπουμ που αναμένεται τους επόμενους μήνες, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου V, που κυκλοφόρησε το 2014.

Τις τελευταίες εβδομάδες η μπάντα είχε αναρτήσει στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που απεικόνιζαν γυναίκες σε εσώρουχα και κεφάλια των ζώων σε μια προσπάθεια να ιντριγκάρουν και να προσελκύσουν την προσοχή των fan για αυτό που αργότερα αποδείχθηκε ότι είναι το νέο single.

Το τραγούδι με τίτλο «Cold» γράφτηκε από τον Adam Levine, Jacob Kasher Hindlin, John Ryan, Justin Tranter και Phil Shaouy. Είναι ένα mid-tempo που υποστηρίζεται από την μελωδική φωνή του Levine που μιλά για μια πολύπλοκη αγάπη και τα αρνητικά συναισθήματα που αναπόφευκτα χαρακτηρίζουν το τέλος μιας σχέσης.

Με το «Cold» οι Maroon 5 οι εξερευνούν νέους ήχους, μακριά από το pop-rock, εμπνευσμένο από το «urban» στυλ ιδιαίτερα διαδεδομένο αυτή τη στιγμη. Ακούστε το! Αγρότερα θα κυκλοφορήσει και ένα video με την Kerstin Schulze μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Πηγή:hit-channel