Ο Σωκράτης Μάλαμας ανταμώνει δισκογραφικά με Νατάσσα Μποφίλιου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Με τη Νατάσσα Μποφίλιου και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναναστρέφεται ο Σωκράτης Μάλαμας στην καινούρια δουλειά του.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, κυκλοφορεί το νέο δίσκο του, συμπράττοντας μεταξύ άλλων με δύο αναγνωρισμένες ερμηνεύτριες του σήμερα.

Τα «Κάτοπτρα» συμπεριλαμβάνουν στον ίδιο δίσκο δεκατέσσερα τραγούδια με την προσωπική υπογραφή του στη σύνθεση σε στίχους δικούς του και των Γιάννη Χαλιώτη, Φωτεινής Λαμπρίδη, Άρη Κεραμάρη, Ισσάκ Σούση, Γιώργου Κλεφτογιώργου και Πάνου Ηλιόπουλου.

Συνοδοιπόροι του Σωκράτη Μάλαμα σε τέσσερα μουσικά κομμάτια από το συνολικό οδοιπορικό που αντανακλάται στα «Κάτοπτρα» είναι τέσσερις αξιόλογες φωνές.

Ο Σωκράτης Μάλαμας παραδίδει το μικρόφωνο στη Λαμπρινή Καρακώστα, στον Πέτρο Μάλαμα και σε δύο πολύ αγαπημένες ερμηνεύτριες που έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως πρεσβεύτριες της νέας γενιάς: Στη Νατάσσα Μποφίλιου και στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σωκράτης Μάλαμας και Νατάσσα Μποφίλιου είχαν συνταξιδέψει σε διπλανές θέσεις πριν δύο χρόνια στο άλμπουμ «Πρώτες Λέξεις», που γεννήθηκε μέσα από τους στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και τις συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη.

«Εγώ Όταν Σ’ Αγάπησα»

Στα «Κάτοπτρα» η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει το «Εγώ Όταν Σ’ Αγάπησα», σε μουσική του καλλιτέχνη και στίχους της Φωτεινής Λαμπρίδη.