Ο Phil Collins μίλησε με τον Tony Banks και τον Mike Rutherford όταν παρακολούθησαν την σόλο εμφάνισή του ….

Σχετική εικόνα

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε που οι Genesis ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους «Turn It On Again», το 2007.

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία σκέψη η μπάντα να κάνει μία επανένωση, ειδικά ύστερα από την ασθένεια του Phil Collins που του έχει προκαλέσει εκτεταμένη βλάβη στα νεύρα του.

Ο Collins όμως παράτησε την συνταξιοδότησή του πέρυσι για τη σόλο περιοδεία που έκανε μαζί με τον έφηβο γιο του Nicholas στα ντραμς και πλέον, μιλώντας στο «Rolling Stone» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Genesis μαζί με το γιο του.

«Δεν θα το απέκλεια», δήλωσε ο Phil Collins όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επανένωση των Genesis και πρόσθεσε: «Εγώ, ο Mike και ο Tony είμαστε πολύ κοντά ακόμα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα εάν δεν έπαιζα ντραμς, αλλά όλα είναι δυνατά».

Ο Phil Collins μίλησε με τον Tony Banks και τον Mike Rutherford όταν παρακολούθησαν την σόλο εμφάνισή του στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι.

«Νομίζω ότι, ναι, αν κάναμε κάτι, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι με το Nick στα ντραμς γιατί δεν νομίζω πως είμαι σε θέση να το κάνω εγώ. Νομίζω ότι η γνώμη τους για το Nick είναι αρκετά υψηλή για να τον δεχτούν ως μέλος της μπάντας», είπε ο Phil Collins.

πηγή: hit-channel