Κριός

Οι άλλοι μπορεί να φαίνονται πολύ αναίσθητοι απέναντι στα συναισθήματά σας σήμερα αλλά προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε. Μπορεί να αισθάνεστε μια ξαφνική τάση να δράσετε με σωματικό τρόπο και πρέπει να το κάνετε αλλά με έναν εποικοδομητικό τρόπο.

Ταύρος

Ακολουθήστε την απόλαυση σήμερα. Τίποτα δεν σας σταματά. Έχετε πολύ δύναμη στην διάθεσή σας και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και να κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

Καρκίνος

Ένα αντίθετο άτομο ή μια κατάσταση μπορεί να αλλάξει πορεία σήμερα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να δράσετε και να δηλώσετε την γνώμη σας ξεκάθαρα. Να είστε απόλυτοι και αφήστε την άποψή σας να ακουστεί.

Λέων

Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για αλλαγές και οι πράξεις σας έχουν βαθύτερο εσωτερικό νόημα. Να είστε προσεκτικοί που στοχεύετε. Οι γύρω σας μπορεί να σας δείχνουν τον λάθος δρόμο και να σας κάνουν να αισθάνεστε περίεργα.

Παρθένος

Χρησιμοποιήστε την δυνατή ενέργεια της ημέρας για να φθάσετε στην καρδιά του θέματος και να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Να είστε ανοιχτοί στον κόσμο και δείξτε στους γύρω σας ότι έχετε περισσότερα να προσφέρετε από αυτά που φαίνονται.

Ζυγός

Προσπαθήστε να μην χάσετε την ισορροπία σας από την φωτιά που φαίνεται να υπάρχει γύρω σας. Θα ξέρετε τι είναι λάθος και τι σωστό οπότε μην συμβιβάζεστε. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στο τι συμβαίνει στον κύκλο σας αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πορεία που δεν συμφωνεί με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Είστε σε μια εξαιρετική θέση ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλή και έντονη εντύπωση στους άλλους. Η ομαδική δουλειά ευνοείται. Υπάρχει μια έντονη ώθηση πίσω από τις πράξεις σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί για το που στοχεύετε.

Τοξότης

Η συναισθηματική σας φύση μπορεί να είναι έτοιμη για δράση σήμερα αν και ίσως να μην ξέρετε σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε. Τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα. Επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που θέλουν μεγάλες αλλαγές.

Αιγόκερως

Υπάρχει πολύ δύναμη στην διάθεσή σας σήμερα και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Είναι μια περίοδος με πολλές αλλαγές για εσάς και το σώμα σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε μεγάλη εντύπωση στους άλλους σήμερα και πρέπει να σκεφθείτε πριν δράσετε.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχει μια διαμάχη στην ζωή σας και εσείς φαίνεστε σχεδόν αδύναμοι την την ελέγξετε τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας πόλεμος γύρω σας και απλά θέλετε να τον κάνετε να σταματήσει.

Ιχθύες

Είναι μια έντονη δύναμη που φαίνεται να λειτουργεί εναντίον σας σήμερα αλλά πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε την δύναμη να προκαλέσετε ένα θετικό αποτέλεσμα.