Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Ο θετικός σου τρόπος απέναντι στους άλλους τους ενθαρρύνει να σου ανταποδώσουν τη στήριξη όποτε τη χρειαστείς. Αν δεις ότι δυσκολεύεσαι με ένα project σήμερα, ένα πρόσωπο σου θα σου δώσει αναπάντεχη στήριξη και βοήθεια. Μην την αρνηθείς απλά διασφάλισε το πώς αυτή η βοήθεια μπορεί να έχει συνέχεια. Αν πρέπει να λάβεις δύσκολες οικονομικές αποφάσεις, μπορείς να βασιστείς στη στήριξη των ανθρώπων γύρω σου. Μίλησε ειλικρινά για τις αμφιβολίες σου και προσπάθησε να βρείτε μία λύση μαζί. Αν έχεις σύντροφο, δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Στο μέλλον, θα βιώσεις την αρμονία και την συναισθηματική κάλυψη που αναζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ικανοποίηση που αισθάνεσαι στην δουλειά σου θα σε ωφελήσει. Έχεις βρει την εσωτερική δύναμη, την οποία πλέον οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν ως εμπιστοσύνη και ακεραιότητα, δύο στοιχεία που σου επιτρέπουν να ολοκληρώσεις τα σχέδια στη δουλειά σου. Οι γύρω αναζητούν την οικονομική συμβουλή σου ειδικά δε, μετά την συνεργασία που έχεις μαζί τους. Μοιράσου ελεύθερα τις γνώσεις σου μαζί τους αλλά μη χαρίζεις τίποτα. Προς το παρόν είσαι αρκετά ευαίσθητη με τις οικογενειακές σου ανάγκες. Τα πάντα γύρω σου αποπνέουν μία αρμονία και εσύ δέχεσαι ευχάριστα τις γλυκές απολαύσεις της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι πολύ σημαντική, καθώς σε υπολογίζουν ως ένα άτομο με φαντασία και προσιτό, που ποτέ δεν τους απογοητεύει και επιβραβεύει την αξία και τις ικανότητές τους. Ωστόσο, μήπως χρειάζεσαι μία οικονομική ενίσχυση για να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου; Προχώρησε γιατί οι συνθήκες σε ευνοούν. Σε επίπεδο σχέσεων, η ζωή σου διέπεται από πλήρη αρμονία και εσύ πρέπει να απολαύσεις την ηρεμία της συντροφικότητας, που κανείς δεν μπορεί να διαταράξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα επαγγελματικά σου όλα και όλοι εργάζονται προς όφελός σου. Ωστόσο, αν βρεθείς αντιμέτωπη με κάτι αναπάντεχο, απέφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Οι επενδύσεις σε κεφάλαια στην παρούσα φάση, ενδεχομένως να έχουν αρνητικά αποτελέσματα αν όχι καταστροφικές συνέπειες καθώς όλα δείχνουν ότι θα… ποντάρεις στο λάθος άλογο της κούρσας. Την ίδια στιγμή η διάθεσή σου σήμερα είναι πάνω από τον μέσο όρο. Είσαι ιδιαίτερα συζητήσιμη, γεγονός που σε κάνει πολύ δημοφιλή και έτοιμη να πεις στον σύντροφό σου ακριβώς αυτό που θέλει να ακούσει. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως, πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένη.

ΛΕΩΝ
Η καριέρα σου προχωρά θετικά και σήμερα έχεις να κάνεις σημαντικές ανακοινώσεις, τις οποίες απέφευγες για αρκετό καιρό. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, μπορείς οριακά και μόνο να ξοδέψεις λίγο χρόνο, εφόσον διασφαλίσεις όμως ότι δεν θα πάει χαμένος. Στα προσωπικά σου, δεν θα μπορούσες να είσαι καλύτερα. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου είστε τρυφεροί μεταξύ σας και συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό και αγάπη. Το καλύτερο σημείο μεταξύ σας είναι ότι κάνετε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον κάνοντας έτσι την καθημερινότητά σας πιο φωτεινή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καριέρα σου έρχεται αντιμέτωπη με αναπάντεχα εμπόδια που δεν θα μπορέσεις να τα υπερπηδήσεις εύκολα. Η απόδοση στην εργασία σου περνά από ενδελεχή έλεγχο, πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Ωστόσο, ακόμα και αν δέχεσαι ελκυστικές προσφορές για να επενδύσεις και να έχεις κέρδος, περίμενε. Στα προσωπικά σου, αν έχεις την αίσθηση ότι θα υπάρξει κάποια αναστάτωση με τον σύντροφό σου, μην θεωρείς δεδομένο ότι θα ευθύνεται εκείνος.

ΖΥΓΟΣ
Ο τρόπος που αντιδράς επηρεάζει τον τρόπο απέναντι στους συναδέλφους σου, καθώς όταν αισθάνεσαι άβολα βάλεις τον εαυτό σου σε μία δυσμενή θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους γύρω σου. Είσαι πολύ απορροφημένη με τον εαυτό σου γα να μπορέσεις να αποδώσεις επιτυχώς στη δουλειά σου. Καλό θα ήταν ωστόσο, να αποφύγεις τις περίπλοκες συμφωνίες ή τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις, καθώς μάλλον θα σου γυρίσου μπούμερανγκ. Όμως, όχι δεν πρόκειται για καταστροφή, αν ο σύντροφός σου δεν συμφωνεί σε όσα λες σήμερα. Πρέπει να είσαι χαρούμενη που έχεις αυτόν και τους ανθρώπους γύρω σου για να διορθώνουν τις απόψεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχεσαι αντιμέτωπη με μία αναπάντεχη και προκλητική κατάσταση. Μην ανησυχείς όμως τόσο πολύ και έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την ευφυΐα σου. Μπορεί το έξυπνο πουλί να πιάνεται από τη μύτη, αλλά εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα και να κινηθείς σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Μην επιχειρήσεις να μπεις σε επενδυτικά σχέδια ή να αποδεχτείς σχέδια που φαινομενικά είναι εύκολα και αποδοτικά. Πάρε τον χρόνο σου. Στα προσωπικά σου, βλέπεις την καταιγίδα να έρχεται. Αλλά μπορεί να είναι μία καταιγίδα που θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα και θα καταρρίψει την όποια ένταση με τον σύντροφό σου. Βασικά, όλα εξαρτώνται από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις τις πιο σωστές και στοχευεμένες αποφάσεις και πάντα βρίσκεις την ακριβή προσέγγιση που χρειάζεται για να δράσεις. Στα οικονομικά σου, η τύχη είναι με το μέρος σου και οι επενδύσεις ανοίγονται μπροστά σου. Ωστόσο, προς το παρόν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο απόλυτο έλεος του συντρόφου σου. Αλλά μην «φυλακίζεσαι». Γιατί στην ουσία, έχεις αυτό το λάκτισμα που χρειάζεσαι, το οποίο μάλιστα είναι και καλό για την σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι αντιμέτωπη με περίπλοκα ζητήματα και μία σειρά ζητημάτων που μοιάζουν δυσεπίλυτα. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική και ανακάλυψε αυθεντικές λύσεις. Θυμήσου ότι σήμερα είναι μία κακή μέρα για να κάνεις επιτυχημένες οικονομικές κινήσεις. Ξεκαθάρισε τα οικονομικά ρίσκα καθώς οι πιθανότητες να έχεις κέρδος είναι ελάχιστες. Μην ξεχνάς ότι όποιος σπέρνει τους σπόρους του θυμού θα θερίσει θύελλες. Αυτό ακριβώς βρίσκει εφαρμογή στις σχέσεις σου σήμερα και ιδιαίτερα σε εκείνη με τον σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι περίεργη για το πώς οι άλλοι προσεγγίζουν ομάδες και βρίσκουν γκρουπ με νέες δραστηριότητες πιο εποικοδομητικές και αποδοτικές από τις δικές σου προσωπικές φιλοδοξίες. Στον τομέα των οικονομικών, σήμερα θα επιστρατεύσεις την κλασική σου ψυχραιμία αλλά θα πρέπει να αναλογιστείς νέες μεθόδους για επενδύσεις. Εξάλλου, μία καλή ιδέα μπορεί να οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο μέλλον. Στα προσωπικά σου, έχεις μία πολύ σαφή και ξεκάθαρη ιδέα για το πως πρέπει να είναι η σχέση σου, τι δεν γίνεται κατανοητό από τον σύντροφό σου και ποια είναι τα δικά σου ενοχλητικά στοιχεία. Σιγουρέψου ωστόσο ότι οι ανάγκες σου ακούγονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Πάρε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία να ξεκινήσεις συναντήσεις με τους συναδέλφους σου και κέρδισε την εμπιστοσύνη των επαγγελματικών σου συνεταίρων. Στον τομέα των οικονομικών, τα πράγματα δείχνουν ικανοποιητικά. Κάθε μετάβαση έχει θετική έκβαση και πλέον οι συνήθεις μάχες και προστριβές είναι περιττές. Κυριολεκτικά βρίσκεσαι στα καλύτερά σου. Και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς και στα προσωπικά σου για να δώσεις ένταση στη σχέση με τον σύντροφό σου.