Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η αίσθηση της ανεξαρτησίας θα είναι έντονη σήμερα και θα νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις τις αποστάσεις από τους γύρω σου. Ωστόσο, το κοινωνικό σου πρόσωπο δεν θα σου επιτρέπει να αποστασιοποιηθείς όσο θα ήθελες. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέξεις τις εκρήξεις θυμού που – εκ των υστέρων μόνο- θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι ήταν λάθος. Προσπάθησε να διαχειριστείς το συναίσθημά σου με περισσότερη πειθαρχία, περιορίζοντας τις ενστικτώδεις αντιδράσεις, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι αρκετά ισορροπημένη, καθώς δεν αναμένονται έντονες διαφοροποιήσεις ή εκπλήξεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο, εμποδίζει το συναίσθημα να εκφραστεί μα άνεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και αρνητικές συμπεριφορές. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να οργανώσεις την ημέρα, για να απολαύσεις την ομορφιά της απλότητας και της ηρεμίας, παρέα με τον σύντροφό σου ή με μια νέα ενδιαφέρουσα παρέα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται αρκετά θετικά και ο τρόπος που έχεις επιλέξει για να διαχειριστείς τις καταστάσεις φαίνεται να αποδίδει καρπούς.Πολύ γρήγορα θα φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Στα οικονομικά σου, προτίμησε μια πιο συντηρητική προσέγγιση, προκειμένου να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα φρόντισε να θέσεις ένα πρόγραμμα που θα καταφέρει να σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο τέλος της ημέρας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και για αυτό καλό είναι να μην αναλωθείς με υποθέσεις που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σου προσφέρουν. Οι εξελίξεις είναι αρκετά θετικές, αν και ακόμη δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς. Διατήρησε μια ήπια στάση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις εκδηλώσεις ανυπομονησίας. Όλα θα βρουν το δρόμο τους, αλλά μην βιάζεσαι!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου διανύουν μια καλή περίοδο και αυτό μπορείς να το αντιληφθείς από το θερμό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια παθιασμένη νύχτα μαζί του, αφήνοντας στην άκρη ο,τιδήποτε γεμίζει το μυαλό σας με άγχος και πίεση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, προχωρούν προς μια ευνοϊκή –για εσένα- κατεύθυνση, καθώς τα εμπόδια που υπήρχαν εξαφανίζονται σιγά σιγά. Ως προς τα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τις συναλλαγές και σε καμιά περίπτωση μην κάνεις ανοίγματα με ρίσκο. Ειδάλλως θα τα βρεις μπροστά σου και θα δυσκολευτείς να τα συμμαζέψεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ευνοεί σήμερα δίνοντάς σου την δύναμη να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και καλή διάθεση, έτσι ώστε να λύσεις προβλήματα και παρεξηγήσεις. Γενικότερα, τα εμπόδια ξεπερνιούνται εξαιτίας της δικής σου ικανότητας να βλέπεις καθαρά, απαλλαγμένος από πάθη και αμφιβολίες. Τα πράγματα βρίσκουν το δρόμο της διευθέτησης, ενώ εσύ θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία και πολύ καλό προγραμματισμό. Το ένστικτό σου μπορεί να σε οδηγήσει αρκετά καλά, οπότε καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς κρίνοντας ανά περίσταση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια άκρως εποικοδομητική ημέρα για τη σχέση σου. Μπορείς να θέσεις τα ζητήματα που σε χωρίζουν από τον σύντροφό σου προς συζήτηση και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Το κλειδί είναι η καλή διάθεση και η αγάπη που κάνουν το δεσμό σας ισχυρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, οι σημερινές εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες, καθώς δεν θα λείψει η δυνατότητα να κάνεις νέες συνεργασίες και να προωθήσεις εκκρεμότητες που βρίσκονταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά, καλό είναι να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και να περιοριστείς σε αγορές που πραγματικά είναι απαραίτητες να γίνουν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, δεν επιτρέπουν να ασχολείσαι πλέον με το παρελθόν. Κάνε το ξεκαθάρισμά σου, κράτησε στο μυαλό σου όλη τη σοφία που σου έδωσε η εμπειρία και συγκεντρώσου σε όλα όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα. Μην αφήσεις την πόρτα ανοιχτή σε καμιά υπόθεση του παρελθόντος. Χρειάζεσαι δυνάμεις για να αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Θα χρειαστείς ενέργεια για να προετοιμαστείς για το μέλλον. Αναμένεται έντονο, γεμάτο και άκρως ενδιαφέρον. Νέα πρόσωπα και νέες καταστάσεις θα δημιουργήσουν τις αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Και στην αισθηματική σου ζωή καλά θα κάνεις να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει. Αν είσαι μόνος, κλείσε μια και καλή την πόρτα, ξεκόλλα από τις εμμονές και προχώρα παρακάτω. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ξεκαθάρισε τώρα ο,τιδήποτε είναι προβληματικό σε αυτήν και ξεκίνα μια νέα εποχή, με ανανεωμένη ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η ημέρα είναι πιθανό να σε φέρει μπροστά σε ζητήματα που θα χρειαστούν λύσεις και απαντήσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφραστείς και θα διαχειριστείς τα πράγματα, έτσι ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς. Η Σελήνη στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε πιέζουν. Απόφυγε υπογραφές και νομικές υποθέσεις, καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τέτοια ζητήματα.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, φαίνεται πως σήμερα θα χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που θα μπουν στο δρόμο σου και θα προσπαθήσουν να σε καθυστερήσουν και να σε αποπροσανατολίσουν. Δείξε σύνεση και αυτοέλεγχο, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με λεπτότητα και τακτική. Σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσουν καβγάδες ή ακόμη να ειπωθούν πράγματα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτα περισσότερο από το να νιώσεις καταβεβλημένος και απογοητευμένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχουν προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν βάζοντας το μυαλό σου να δουλέψει. Ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή όσα σε ενοχλούν. Πάρε την πρωτοβουλία και άνοιξε τη συζήτηση που θα φέρει τις λύσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα προσπάθησε να είσαι συνετός χωρίς να παρασύρεσαι σε βιασύνες. Νέες συνεργασίες μπορούν να ξεκινήσουν, αρκεί να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου φαίνεται πως είναι ικανοποιητικά, αλλά καλό είναι να μην ξεθαρρέψεις καθώς κάποιες συναλλαγές είναι πιθανό να κρύβουν παγίδες.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, διανύεις μια περίοδο με πολλή ενέργεια. Εκμεταλλεύσου τη ζωντάνια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό για να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σου και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο δύσκολες υποθέσεις. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλία, έτσι ώστε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα που πρέπει να τα χειριστείς με λεπτότητα και επιδεξιότητα. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται και το γεγονός αυτό σε βοηθάει ιδιαιτέρως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα μπορεί να γίνει καλύτερο από ό,τι είναι, καθώς έχεις την υπομονή και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του όλα όσα σας ενοχλούν στη σχέση. Είσαι δεκτικός και δείχνεις διαλλακτικότητα, γεγονός που διευκολύνει τη συζήτηση και εξομαλύνει οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή για να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και εμπόδια που, ίσως, σε φέρουν πίσω στο πρόγραμμά σου. Μην υποκύψεις στον εκνευρισμό και θα δεις ότι θα καταφέρεις να χειριστείς τις δυσκολίες έτσι όπως πρέπει. Στα οικονομικά, τα πράγματα βελτιώνονται και σύντομα θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αν κινηθείς έξυπνα.

Ζυγός
Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ότι κι αν σου περάσει από το μυαλό. Μόνο μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να βρεις χρόνο για εσένα και τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να συζητήσεις μαζί του ζητήματα που σε προβληματίζουν. Έτσι, θα αποφύγεις τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από τη συνεχή πίεση και δυσφορία. Άσε που με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μια βραδιά πιο συναισθηματική και τρυφερή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να έχεις κρίση σήμερα για να σκεφτείς καλά όσα θα συζητηθούν ή θα σου προταθούν. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό. Στα οικονομικά, υπάρχουν ζητήματα που σε στενοχωρούν και σε απογοητεύουν, καθώς δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Σύντομα, όμως, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις κάνει πολύ κόπο για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι. Έχεις περάσει από επίπονες καταστάσεις και τώρα βλέπεις πως τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεμπλοκάρουν. Αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να στέκεσαι πιο αισιόδοξος μπροστά στις εξελίξεις. Πάρε δύναμη από την εύνοια και προχώρα πιο δυναμικά και αποφασιστικά. Πολύ σύντομα θα δεις ότι ο στόχος ζυγώνει όλο και περισσότερο. Μην αφήσεις κανένα εμπόδιο να σε πτοήσει, γιατί πραγματικά η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση δεν μπορεί παρά να έχει αντίκτυπο και στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου συμμερίζεται την αισιοδοξία και το κέφι σου, γεγονός που κάνει τις συνθήκες κατάλληλες για μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, φρόντισε να χαλαρώσεις, να απολαύσεις το ρομαντικό κλίμα και να διώξεις, έστω και για λίγο, τις αρνητικές σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μην περιμένεις ιδιαίτερες εκπλήξεις σήμερα. Το καλό είναι ότι κάποιες φορές η μονοτονία δημιουργεί ασφάλεια και εσύ την έχεις τόσο ανάγκη αυτή τη στιγμή. Όποιες αλλαγές έχεις κατά νου, κράτησέ τις για αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, θέσε ως προτεραιότητα νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αντιθέτως, δες τα όποια εμπόδια προκύπτουν σαν μια καλή ευκαιρία για εσωτερική άσκηση. Έλεγξε την απογοήτευση και τον εκνευρισμό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου με σκοπό να βρεις τη λύση για να ξεπεράσεις τις καθυστερήσεις. Συνέχισε να προσπαθείς και να είσαι σίγουρος ότι οι κόποι σου δεν είναι μάταιοι. Σύντομα θα μπορέσεις να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, αν συνειδητοποιήσεις ότι με την αδιαφορία δεν κερδίζεις κάτι. Απεναντίας, δημιουργείς απόσταση στη σχέση και διώχνεις τον σύντροφό σου όλο και πιο μακριά. Δείξε ενδιαφέρον, ζεστασιά και αγάπη. Προσέγγισε το ταίρι σου με ειλικρίνεια. Ακόμη και μόνος να είσαι μην κρατάς σε απόσταση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου ευνοούνται οι συνεργασίες, οι επαφές και οι συζητήσεις. Ξεκαθάρισε εκείνα τα ζητήματα που σε πιέζουν και σε κάνουν να νιώθεις άγχος και ανασφάλεια. Στα οικονομικά, προγραμματίσου καλύτερα και μείνε πιστός στο πλάνο σου για να διώξεις το άγχος.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα αναφορικά με τις σχέσεις σου, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Η ομαδική συνύπαρξη από την άλλη ευνοείται, για αυτό θα είναι εύκολο να δεις βελτίωση στο χώρο του αθλητισμού, αν ασχολείσαι με κάποιο άθλημα, ή ακόμη και στην δουλειά σου ένα ομαδικό εγχείρημα θα μπορέσει να εξελιχθεί πιο γρήγορα τώρα. Μπορεί να μην νιώθεις άνετα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά το καλό είναι ότι ακόμη και τα αρνητικά είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ήρεμη και χαλαρή ημέρα, με έντονη την αίσθηση του χιούμορ που προσφέρει ικανοποίηση. Επομένως, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι, απόλαυσε τη βραδιά σου. Η ζήλια δεν έχει χώρο στη ζωή σου αυτές τις ημέρες, γεγονός που κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα αν είσαι δεσμευμένος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά έχεις τις προοπτικές να εξελίξεις τις συνεργασίες σου ή ακόμη και να αναπτύξεις νέες. Συνάδελφοι και συνεργάτες μπορούν να σου προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Τα οικονομικά σου μπορείς να τα διατηρήσεις υπό έλεγχο, αρκεί να ξοδεύεις με φειδώ και να αφήσεις τις υπερβολές.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα της ζωής σου, καθώς θα είναι πιο εύκολο να ξεμπλέξεις τα κουβάρια μπερδεμένων υποθέσεων. Είσαι ειλικρινής, πρώτα με τον εαυτό σου και ύστερα με τους άλλους. Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό λες. Για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις προστριβές. Όλα θέλουν τον τρόπο τους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην υποκύψεις στα παιχνίδια του μυαλού, καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να φτιάξεις σενάρια που θα έχεις την ανάγκη να πιστέψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια μέρα που μπορείς να χαρείς, να διασκεδάσεις και να κρατήσεις μακριά τις απαισιόδοξες σκέψεις. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σου, τα διπλά παιχνίδια δεν σου αρέσουν και δεν είσαι διατεθειμένος να τα παίξεις. Οπότε, όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση αναμένεται μια ομαλή ημέρα που θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι η ώρα να βγάλεις από το συρτάρι σου εκείνα τα σχέδια που διστάζεις να τα παρουσιάσεις. Τώρα μπορούν να υλοποιηθούν και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς. Στα οικονομικά, ασχολήσου με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα τις ημέρες αυτές.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε φέρνουν πιο κοντά στο συλλογικό ασυνείδητο, δυσκολεύοντας λίγο περισσότερο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα νιώσεις ότι είσαι πιο ευαισθητοποιημένος σε σχέση με ζητήματα που πλήττουν την ανθρωπότητα και επηρεάζουν το ανθρώπινο είδος σε ένα γενικό πλαίσιο. Οι απόψεις σου γύρω από αυτά τα θέματα είναι ξεκάθαρες και έχεις την τάση να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια και πάθος. Για το λόγο αυτό, προσπάθησε να ελέγξεις την ορμή σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα ωφελήσουν κανέναν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα. Η διάθεσή σου είναι καλή, αν και δεν αποκλείεται να περάσεις στιγμές που θα θέλεις να απομονωθείς. Χρησιμοποίησε την ευθύτητα των λόγων σου για να εκφράσεις εκείνα που σε προβληματίζουν. Διατήρησε το κλίμα θετικό και ζεστό, έτσι ώστε η βραδιά να κυλήσει ήρεμα και απολαυστικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πηγαίνεις πολύ καλά και σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να έρθεις σε επαφή με συνεργάτες και συναδέλφους περισσότερο από ότι την υπόλοιπη περίοδο. Μπορείς να βρεις λύσεις σε κοινά ζητήματα και να προωθήσεις αρκετά καλά τη δουλειά σου. Στα οικονομικά, θα δεις σιγά σιγά βελτίωση, ακολουθώντας πιο πιστά το πλάνο σου.