Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κριός

Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά σου σήμερα. Είναι μία εξαντλητική διαδικασία, αλλά θα καταφέρεις με υπομονή να φτάσεις στους στόχους σου. Τα μπερδέματα των τελευταίων ημερών χαλάνε τη διάθεσή σου, όμως είναι η ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Μία ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και στα αισθηματικά σου. Όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά απέφυγε τις ριζικές αλλαγές και τα περιττά έξοδα.

Ταύρος

Η επίτευξη των στόχων σου είναι στο προσκήνιο για σήμερα, όμως ξαφνικά θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς και να ηρεμήσεις λιγάκι. Οργανώσου καλύτερα και βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου. Μην διαλέξεις τη σημερινή ημέρα για σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σου και να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου.

Δίδυμοι

Γνωρίζεις τη διαφορά των γεγονότων και των φαντασιών, όμως σήμερα το μυαλό σου ταξιδεύει. Καλό θα ήταν να σκεφτείς με ψυχραιμία για να αποφύγεις κάποιες υπερβολές. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Ευκαιρία να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Απέφυγε οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Έχεις μπροστά σου μία λίστα με πολλές δουλειές και φαίνεται ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, όμως είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα σε μία μέρα. Πιέζεσαι εξαιτίας της ανάγκης σου για αναγνώριση, όμως είναι τρομερά κουραστική διαδικασία. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρασύρεσαι. Δεν χωράνε δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα σου έρθουν προτάσεις που στο μέλλον θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου.

Λέων

Υπάρχουν τρόποι να διοχετεύσεις την υπέροχη ενέργειά σου και να την μετατρέψεις σε κάτι δημιουργικό. Μπορεί να μην έχεις συγκεκριμένη ιδέα για το πού θες να πας, όμως για εσένα δεν παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες, αφού όλα θα βρουν τη θέση τους. Είσαι επίμονος στις προσωρινές αντιξοότητες, όμως αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Όσον αφορά στα προσωπικά σου, εκεί δεν είσαι και τόσο δημιουργικός. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου και μετά κάνε μία ήρεμη συζήτηση μαζί του. Τα οικονομικά σου ευνοούνται.

Παρθένος

Δουλεύεις σκληρά και έχεις μία πιεστική καθημερινότητα, όμως αναβάλεις πράγματα, γεγονός που δημιουργεί εντάσεις. Έχεις διάθεση όμως να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να προσεγγίσεις διαφορετικά τη ζωή σου. Είσαι υπεραισιόδοξος και βασίζεσαι αρκετά στους άλλους, όμως εσύ είσαι ο υπερήρωας του εαυτού σου. Σήμερα έχεις ερωτηματικά για τον σύντροφό σου και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Τα οικονομικά σου ευνοούνται.

Ζυγός

Θα ήθελες να ακολουθήσεις τις συμβουλές των άλλων, όμως βλέπεις ότι τα λόγια τους δεν αντιστοιχούν στις πράξεις τους και μένεις πίσω. Συγκεντρώσου σε αυτά που σε απασχολούν, βάλε μία τάξη και επικεντρώσου σε αυτά που θέλεις εσύ. Θα υπάρξουν αναταραχές στην οικογένειά σου, αλλά ευτυχώς προσωρινές. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη μέρα, ήρεμα και πιο ευχάριστα. Απέφυγε τις σπατάλες και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα έχεις καταπιεστεί, όμως οι υποχωρήσεις σου δικαιώνονται καθώς πολλές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν. Όμως, η μέρα θέλει προσοχή στις προσωπικές σχέσεις. Να είσαι ήρεμος για να αποφύγεις ανούσιες εντάσεις με τον σύντροφό σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

Τοξότης

Είναι μία περίοδος διαπραγματεύσεων και είσαι ένα βήμα πριν από μία μεγάλη αλλαγή. Προσοχή όμως γιατί δεν έχεις περάσει ακόμη στην επόμενη φάση της ζωής σου, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Διατήρησε την συγκέντρωσή σου για να μην χαθεί η πρόοδος που έχεις κάνει και θα ανταμειφθείς. Η ημέρα ενδείκνυται για χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό σου. Απέφυγε τις κακοτοπιές, γιατί δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα.

Αιγόκερως

Ένα οικογενειακό θέμα σε απασχολεί σήμερα και σε στεναχωρεί, παρόλο που δεν το αφήνεις να φανεί. Μην πιέζεσαι, ασχολήσου με τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και στη σχέση σου και φρόντισε να μην ταράζεις τις ισορροπίες. Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και είναι η ώρα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Προσοχή στα οικονομικά.

Υδροχόος

Παρόλο που επιθυμείς διακαώς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, οι φίλοι σου είναι πιο σημαντικοί για σήμερα και είναι στο επίκεντρο. Η πρόθεσή σου είναι απλή, όμως στην πράξη δεν μπορείς να συνδυάσεις τις ανάγκες σου με τις δικές τους. Τελικά όμως, η ικανοποίηση που θα λάβεις επειδή τους βοήθησες θα σε χαροποιήσει. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Στα επαγγελματικά θα υπάρξει αρκετή ένταση, ενώ στα οικονομικά σου θα δεις μια καλυτέρευση.

Ιχθύες

Φιλόδοξοι οι στόχοι σου για σήμερα, όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα όταν θα δεις τη λίστα των επιτευγμάτων σου να μεγαλώνει. Έχεις ενέργεια και θα καταφέρεις πολλά. Όμως μην παρασύρεσαι και διαλύσεις τη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Αισθάνεσαι πίεση στη σχέση σου. Φρόντισε να μην το κάνεις χειρότερα και προσπάθησε να περάσεις καλά. Διακυμάνσεις στα οικονομικά για αυτό μείωσε τα έξοδά σου.