Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται σε όλες τις προσωπικές σου συνθήκες. Νέες επισκευές στο σπίτι, τις οποίες μάλιστα υλοποίησες με δόξα και τιμή, γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από συγγενείς και φίλους. Ωστόσο, ενδεχομένως κάποιο πρόσωπο να είναι διστακτικό απέναντί σου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Εξάλλου δεν αρέσουμε σε όλους. Το σημαντικό είναι ότι εσύ ολοκλήρωσες όλα όσα ήθελες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα δεν σου επιτρέπεται να δείξεις αδυναμία. Αν ενδώσεις στα μικρά πράγματα, δεν θα μπορέσεις να κερδίσεις όλα όσα εσύ θεωρείς σημαντικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Επιπλέον, σήμερα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με όποιο κόστος. Άσε τους άλλους να πουν ό,τι θέλουν, παρά τον εκνευρισμό που σου προκαλούν. Το πιο σημαντικό είναι η συναισθηματική σου ισορροπία. Οι επιθέσεις σύντομα θα τελειώσουν και εσύ θα βγεις κερδισμένη. Ακολούθησε την ίδια τακτική με την οικογένειά σου και τον σύντροφό σου και δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία παραλαβή από κάτι που έχεις παραγγείλει θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα σήμερα. Και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της ημέρας, αντίθετα με όλα τα υπόλοιπα που μοιάζουν να καταρρέουν. Από την πλευρά σου μάλιστα, είσαι σχεδόν αδιάφορη για τις τεράστιες αλλαγές που έρχονται στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, φρόντισε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στον οικονομικό τομέα. Στα προσωπικά σου, αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά θα ξεκινήσεις μία νέα ζωή με φίλους δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλό θα ήταν σήμερα να μην είσαι τόσο ειλικρινής, ειδικά με τους γείτονές σου. Δεν χρειάζεται να τους αποκαλύψεις πού δουλεύεις, ποιο είναι το εισόδημά σου ή πού μπορείς να τους βοηθήσεις. Αποκαλύπτοντας πληροφορίες για σένα καλό θα ήταν να προετοιμαστείς ότι θα το εκμεταλλευτούν και θα ζητούν να τους ικανοποιήσεις τα πιο περίεργα αιτήματα, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχετίζονται με τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, όμως μην… ξεθαρρέψεις και ξεκινήσεις τις σπατάλες. Φρόντισε να αφιερώσεις την ημέρα σου στον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα κερδίσεις την απόλυτη ελευθερία σε όλες σου τις ενέργειες. Θα σου εμπιστευθούν ένα πολύ απλό και εύκολο project, που θα ενέχει ωστόσο δημιουργικότητα και φαντασία. Εκεί μπορείς να επιδείξεις τα «γερά σου χαρτιά» και τα ταλέντα σου και οι ανώτεροί σου θα ανταποδώσουν με θαυμασμό και όχι μόνο… Θα δεις αλλαγές και στα οικονομικά σου. Απόλαυσε τους κόπους της δουλειάς σου αλλά μην ξεχνάς ότι ανάλογη δημιουργικότητα απαιτεί και η προσωπική σου ζωή. Σκέψου για σένα και για τον σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθείς μέσα στο χάος που σου προκαλούν οι σκέψεις σου. Αντί να σπαταλάς το χρόνο σου και την ενέργειά σου για να ανακαλύψεις νέους τρόπους διαφυγής από μόνη σου, καλό θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα του επαγγελματικού ή του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συστάσεις τους χωρίς καν να μπεις σε μία δαιδαλώδη αναζήτηση αναπροσαρμογής τους. Κάνε καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου και φρόντισε να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου. Βρες την ισορροπία που χρειάζεσαι για να πηγαίνουν όλα… ρολόι.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα το περιβάλλον σου είναι πλούσιο και ευδοκιμεί με ευκαιρίες. Θα έχεις την δυνατότητα να αναδειχθείς στα επαγγελματικά σου, να αυξήσεις τα έσοδά σου αλλά αυτό δεν έρχεται χωρίς την αντίστοιχη κούραση. Σύντομα ωστόσο, θα απαλλαγείς καθώς με το πέρασμα της ημέρας θα μπορέσεις να απολαύσεις σωματική και πνευματική ηρεμία. Σε αυτήν τη φάση, δεν χρειάζεσαι τροφή αλλά εξωτερικές δραστηριότητες, με φίλους και με τον σύντροφό σου. Πήγαινε μία βόλτα, αθλήσου, απόλαυσε τον καθαρό αέρα και ό,τι άλλο έχει να κάνει με σωματική δραστηριότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά μένουν στο παρασκήνιο για σήμερα… Οικιακά, οικιακά, οικιακά έχει η μέρα για σήμερα. Ωστόσο αρνείσαι να λύσεις όλα τα θέματα του σπιτιού με εύκολες λύσεις τύπου αγορές online. Δεν ακολουθείς την παραδοσιακή οδό και έπειτα από μία καλή αναζήτηση θα πρέπει να παραδεχθείς ότι η σωστή και ενδελεχής αναζήτηση από κοντά είναι η πιο οικονομική λύση. Ολόκληρη η μέρα σου θα είναι στραμμένη σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τον σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα στη δουλειά σου θα είναι… μικρή. Θα ολοκληρώσεις σύντομα τις υποχρεώσεις σου και θα αφιερώσεις χρόνο σε οικεία σου πρόσωπα. Προσπάθησε να «ρουφήξεις» όλα όσα έχεις χάσει ενώ έχτιζες την καριέρα σου. Ρώτα για τους συγγενείς σου, τους φίλους σου και τις ζωές τους. Τι συνέβη όσο εσύ «έλειπες». Η μέρα αυτή θα είναι πολύ πιο παραγωγική και ευχάριστη αν καλέσεις τους φίλους σου και τον σύντροφό σου για μία έξοδο σε ένα καφέ. Εκεί, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, ο χρόνος θα περάσεις ευχάριστα και αρμονικά. Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα υπάρχει μία μικρή «αναποδιά» σε ένα σπουδαίο θέμα. Εξαιτίας της έλλειψης ενός σημαντικού υλικού δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις ένα project που απαιτεί πολύ από το χρόνο σου και το οποίο ήδη έχεις καθυστερήσει. Οι ανώτεροί σου θα το καταλάβουν και ευτυχώς, για σένα δεν θα σου επιρρίψουν ολόκληρη την ευθύνη. Θα υποστείς οικονομικές απώλειες όμως και εσύ η ίδια θα κατηγορήσεις τον εαυτό σου για το φιάσκο. Θυμήσου ότι αυτή η προσέγγιση είναι λάθος και μπορεί να σε οδηγήσει σε νευρικό κλονισμό, με τα ανάλογα αποτελέσματα και στην προσωπική σου ζωή. Μην ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου. Είναι στο πλευρό σου, όχι απέναντι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα οικονομικά σου σήμερα η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Ενδεχομένως, να αναλάβεις κάποια έξτρα εργασία για το απόγευμα, μόλις ολοκληρώσεις τα βασικά σου καθήκοντα. Στη συνέχεια θα ξοδέψεις τον ελεύθερό σου χρόνο με διασκεδαστικές και χαλαρές δραστηριότητες, γεγονός που θα κάνει την ώρα σου αρκετά παραγωγική. Αυτό θα σε κάνει να ξανασκεφτείς τον χρόνο που διαθέτεις για την δουλειά σου. Μη αισθάνεσαι τύψεις. Μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι εξίσου και χρόνο για τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είναι η μέρα για κομπλιμέντα. Και μάλιστα από ένα απότομο ίσως και σκληρό άτομο, που οι περισσότεροι θεωρούν απόμακρο. Αδυνατείς να κατανοήσεις και να δεις τον τρόπο με τον οποίο τον γοητεύεις με τα φυσικά σου χαρίσματα. Το άτομο αυτό έπειτα από την στενότερη αυτή επικοινωνία σας, ενδεχομένως να ανοίξει νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Μην βιαστείς να αρνηθείς τέτοιου είδους προτάσεις γιατί μία επαγγελματική ανέλιξη θα συμβάλλει σημαντικά και στην προσωπική σου ζωή. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο σπίτι σου και όχι μόνο…