Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κριός 

Γενικά

Με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ιδιαίτερα σήμερα που η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν πάρα πολύ. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό που συνεχίζει για λίγο ακόμα καιρό το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα προκαλέσει απότομες αλλαγές στην διάθεση και στην συμπεριφορά σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας ώστε να μην χαλάσετε την δημόσια εικόνα σας.

Ερωτικά

Οι αστρολογικές όψεις, των ημερών και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε συνήθειες αλλά και να απομακρυνθείτε από άτομα, που μόνο σας κρατούν στάσιμους και πίσω από τα προσωπικά σας σχέδια. Τώρα που θα έχετε και την οικονομική άνεση, όλα θα τα ολοκληρώσετε σε πιο σύντομους χρόνους. Οι ελεύθεροι Κριοί, από τον νέο μήνα, θα έχουν και πάλι πλησιάσματα φιλικά αλλά και ερωτικά!

Ταύρος

Γενικά

Μια νότα αισιοδοξίας θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας βιώνουν έντονο εσωτερικό άγχος το οποίο δεν μπορούν να εκφράσουν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει σήμερα ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού , θα σας κάνουν αρκετά ανυπόμονους με αποτέλεσμα όταν οι υποθέσεις σας δεν προχωράνε τόσο γρήγορα όσο εσείς θέλετε να έχετε εκρήξεις θυμού. Μια τέτοια έκρηξη είναι πιθανό να πυροδοτηθεί εξαιτίας ενός προβλήματος που θα παρουσιασθεί σε ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Ο φαύλος κύκλος του παρελθόντος και του παρόντος, δεν κλείνει. Είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για αυτό, καθώς υπάρχει ακόμη μέσα στην καρδιά σας, η ευχή ότι κάτι θα αλλάξει, και η σχέση σας με το άτομο που ακόμη αγαπάτε, θα έρθει και πάλι σε ισορροπία! Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια για τις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά σίγουρα θα πρέπει και από την δική σας την μεριά, να κουνήσετε τον τροχό των εξελίξεων.

Δίδυμοι

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που καλείστε να δώσετε περισσότερες από μια λύσεις στα οικεία σας πρόσωπα. Επίσης σήμερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα είναι η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαχειριστείτε το θυμό σας.

Ερωτικά

Εσείς είστε οι καλύτεροι όλων, και μάλλον ήδη οι πέριξ καταστάσεις, σας το δείχνουν με όλους τους τρόπους. Οι σχέσεις οι αισθηματικές που είχαν παγώσει τώρα, πριν να έρθει ο νέος μήνας, θα φέρουν και πάλι την ισορροπία σε αγάπη και επικοινωνία. Χρήματα και επαγγελματικές επιτυχίες, είναι στο μενού των ερχόμενων εβδομάδων. Σε καλύτερη διάθεση θα είναι και οι χωρισμένοι, που θα βρουν νέα ενδιαφέροντα μέσα από τις παρέες τους.

Καρκίνος

Γενικά

Με ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Καρκίνοι, κάτι το οποίο τείνει να γίνει συνήθεια το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Επιβαρυντικός παράγοντας σε όλη αυτή την κατάσταση θα είναι σήμερα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, η οποία θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτό που θα πυροδοτήσει την έκρηξη είναι το γεγονός ότι οι άλλοι αντιδρούν στις απόψεις σας γιατί δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον πρωτότυπο τρόπο σκέψης σας.

Ερωτικά

Είστε λίγο χαμένοι, από την κανονική ροή της καθημερινότητας σας, καθώς έχετε αναλάβει πολλές και μεγάλες υποχρεώσεις μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά, αλλά τώρα είναι και η εμπειρία σας στην μέση, που όλα τελικά μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Τουλάχιστον με την άνοδο των οικονομικών σας, μερικοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία γάμου ή και ακόμη απογόνου.

Λέων 

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι απαιτητική, και αυτό γιατί θα πρέπει να ολοκληρώσετε σημαντικές υποθέσεις τις οποίες αναβάλετε εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων, οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από τις υποχρεώσεις που σας έδιναν στο χώρο της εργασίας σας καθώς το κλίμα κάθε άλλο παρά ήρεμο ήταν . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει για άλλη μια φορά τους τόνους στο χώρο της εργασίας, εξαιτίας ξαφνικών εμπλοκών που θα δημιουργηθούν στην εξέλιξη μιας συνεργασίας με το εξωτερικό ή κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι και οι πιο ιδανικές. Τώρα που θα λήξει ο συναγερμός της σεληνιακής έκλειψης στον άξονα σας, θα δείτε τα πάντα με μια πιο καθαρή ματιά. Οι λύσεις είναι μπροστά σας και μόνο μέσα από έναν ώριμο διάλογο θα εμφανιστούν. Σε μια πιο ήπια κατάσταση θα βρεθούν και οι χωρισμένοι σύντροφοι, που ψάχνουν τις οδούς μια άμεσες και μόνιμης επανασύνδεσης.

Παρθένος 

Γενικά

Είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα είναι σήμερα δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση κάνοντας σας ταυτόχρονα βιαστικούς και ανυπόμονους. Επίσης σήμερα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, με αποτέλεσμα να γίνεστε εριστικοί και επικριτικοί.

Ερωτικά

Πολλή ησυχία, έχει προκύψει μέσα στην γενικότερη αισθηματική σας ζωή. Έχετε περάσει από πολλές δυσκολίες και τώρα αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να ηρεμήσετε και να κοιτάξετε με μεγαλύτερη προσοχή, τους αγαπημένους σας ανθρώπους αλλά και την δουλειά σας. Οι δεσμευμένοι, τώρα που θα ξεμπερδέψουν οριστικά με το παρελθόν τους, ίσως και να τολμήσουν μια επόμενη κίνηση.

Ζυγός 

Γενικά

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά έντονες για εσάς τους Ζυγούς με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ενεργειακά άδειοι. Όλη αυτή η κατάσταση θα ενισχυθεί από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, η οποία θα είναι η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους , όταν αυτοί δεν θα συμφωνούν με τις απόψεις σας, θα είστε αναίτια επιθετικοί απέναντι τους γεγονός που θα τους κάνει αρνητική εντύπωση μιας και συνήθως είστε πράοι και συγκαταβατικοί.

Ερωτικά

Τα ερωτικά δεσμά δεν είναι για εσάς. Είστε σε μια εποχή, που θέλετε να αποδείξετε τις ικανότητες σας στην εργασία και μάλλον έχετε ρίξει όλο το βάρος και την προσοχή σας εκεί. Από την εποχή που θα πάει ο Ήλιος, στους Ιχθείς και τα περισσότερα θα είναι λυμένα, τότε πιθανόν να ανοίξετε και λίγο περισσότερο την καρδιά σας, σε αυτούς που τόσο καιρό την αναζητούν. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για το επόμενο κοινό βήμα.

Σκορπιός 

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην κοινωνική σας ζωή θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο σήμερα τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα για εσάς μια και είστε από τους ανθρώπους που δεν αλλάζουν εύκολα τη γνώμη τους . Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα υπερασπίζεστε τις απόψεις σας με ιδιαίτερο φανατισμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα είτε στον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό είτε στο μεταφορικό σας μέσο.

Ερωτικά

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια, που θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε άπιστους και πολυπρόσωπους συντρόφους. Με την επήρεια της Σεληνιακής έκλειψης για λίγο ακόμη, σε όλα τα ζώδια…πιθανόν και να έχετε μια εμφάνιση, που θα πρέπει να την ζυγίσετε σωστά. Δεν είστε τώρα, για να κάνετε λάθη που μάλλον και πάλι στην ίδια απογοητευτική κατάσταση θα σας φέρουν. Οικονομικά θα πάτε καλύτερα από τον Φεβρουάριο!

Τοξότης 

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Καθόλου τυχαία αφού αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές και παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει μια ξαφνική και ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να την βάλετε σε πρακτική εφαρμογή είναι πιθανό να συναντήσετε αντιδράσεις τόσο από το φιλικό όσο και από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ερωτικά

Υπάρχουν άτομα γύρω σας αλλά και καταστάσεις, που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να φύγετε από το παρελθόν. Ίσως και μέσα σας, να έχετε μια κρυφή ευχή, ότι κάτι μπορεί να τροποποιηθεί, με το να πιστώνετε χρόνο. Σίγουρα μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, που αυτά που θα μάθετε και θα ξεκαθαρίσουν στον μυαλό σας. Ένα οικογενειακό θέμα, σίγουρα θα λήξει προσεχώς και οι δεσμοί θα έρθουν στην ισορροπία τους.

Αιγόκερως 

Γενικά

Ιδιαίτερα ανυπόμονοι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι, με αποτέλεσμα να τρώγεστε με τα ρούχα σας καθώς περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα, μιας και δεν θέλετε να δείξετε αδυναμία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης σήμερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από ζώδιο του Κριού, θα προκαλέσει απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα απέναντι στα νεαρότερα μέλη της οικογένειας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε το θυμό σας ώστε να αποφύγετε τις οριστικές ρήξεις στις σχέσεις σας.

Ερωτικά

Λόγια πολλά κα από πράξεις τίποτα, είναι το σκηνικό που τρέχει αυτήν την εποχή μέσα στην ερωτική σας σχέση, και έχει αρχίσει πραγματικά και σας κουράζει. Μέσα στον μήνα που φεύγει, θα έχετε την ευκαιρία για να μιλήσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μερικοί που μένουν σε μεγάλη απόσταση από το ταίρι τους, ίσως και να κάνουν πιο τολμηρές σκέψεις για συγκατοίκηση.

Υδροχόος 

Γενικά

Κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση θα είναι σήμερα οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Την οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Κάτω από την επιρροή της είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε εκρήξεις θυμού καθώς αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Την ένταση αυτή θα την μεταφέρετε σε όλες τις συναναστροφές σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε.

Ερωτικά

Αισθάνεστε ότι είστε αδικημένοι, αλλά δεν κάνετε και κάτι καταλυτικό για να το λήξετε αυτό, είτε αφορά την αισθηματική σας ζωή είτε την εργασιακή σας. Δεν έχετε καμία δικαιολογία, για να είστε άπραγοι και ειδικά τώρα που τα αστρολογικά είναι εξαιρετικά για το ζώδιο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, κάποιοι που έχουν χωρίσει, θα έχουν μια ξαφνική συνάντηση με τον πρώην τους.

Ιχθύς 

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Καθόλου τυχαίο μιας και το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας , καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις ιδιαίτερα αν σε αυτές υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα.

Ερωτικά

Ευτυχώς συνεχίζετε, να είστε προστατευμένοι από τα τρέχοντα αστρολογικά φαινόμενα που σας κάνουν να σκεφτείτε όμως πιο σοβαρά, τι θέλετε από την καθημερινότητα σας. Εσείς που είστε μέσα σε μια προβληματική σχέση, τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό σημείο για ξεκαθαρίσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας, θα σας γίνουν προτάσεις που σας ταιριάζουν απόλυτα!

 

 

myastro