ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα ευνοεί νέα ξεκινήματα. Ίσως να αλλάξεις επαγγελματική πορεία σήμερα, ίσως γνωστικό αντικείμενο. Η αλλαγή θα φέρει νέο αέρα στη ζωή σου και θα σε αναζωογονήσει. Έχεις ενθουσιασμό και πάθος, κάτι που κάνει την παρουσία σου στον επαγγελματικό σου χώρο να ξεχωρίζει. Σήμερα μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες συνομιλίες φαίνεται να σε απασχολούν σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όμως άγχος. Η θέση του Ήλιου ευνοεί τον επαγγελματικό σου τομέα. Σε θετικό κλίμα συνεργασίας με συναδέλφους ή συνεργάτες θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη στην Παρθένο μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις, γιατί την πλεονεξία σου αυτή θα την πληρώσεις με έντονο άγχος. Η χιουμοριστική σου διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είσαι προσεκτική.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείς ψυχικά. Το σύμπαν προσπαθεί να σε καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σου βάζει με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Ό,τι έχει εξυπηρετήσει το σκοπό του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

 

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία επηρεάζει τον 8ο οίκο σου. Μην βιάζεσαι! Εξέτασε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενέργησε. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, οι οποίες θα είναι όμως προς όφελός σου. Επανεξέτασε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Έλεγξε το βάρος σου και μην αφήνεις τον εαυτό σου να υποκύψει σε πειρασμούς.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις να γεμίζεις με έμπνευση και είσαι έτοιμη να δράσεις. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου απαλλάξου από εκκρεμότητες, ξεκουράσου και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σε φορτίζουν υπερβολικά.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

 

ΖΥΓΟΣ
Η επιθετικότητά σου οφείλεται σε ένταση και συσσωρευμένα νεύρα. Μην θέτεις σε κίνδυνο την καριέρα σου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επηρεάζει τον 5ο οίκο σου. Αποδίδεις ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε. Επανεξέτασε τους στόχους σου. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξεις ή να διαγράψεις, γιατί δεν σε εκφράζει; Η μέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση στόχων και συναισθημάτων.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις να νιώθεις ασφαλής και θα δίνεις τα πάντα για να βιώσεις αυτό το συναίσθημα. Δεν είναι κακό να δείχνει κανείς ότι έχει ανάγκη από στήριξη. Βασίσου σε άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Με τον βούρδουλα στο χέρι και το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια δεν μπορείς να περιμένεις αξιόλογα αποτελέσματα. Φρόντισε με διπλωματικό τρόπο και τη δουλειά σου να κάνεις και τους συνεργάτες σου να έχεις ευχαριστημένους.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 11, 22.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
O Ερμής από τους Διδύμους και τον 7ο οίκο σου ευνοεί τον ερωτικό σου τομέα. Κάτι ιδιαίτερα θετικό θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Μπορεί να αφορά στα επαγγελματικά σου ίσως όμως και να προέρχεται από τα προσωπικά σου. Αισθάνεσαι ότι θέλεις να μιλήσεις ελεύθερα και να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, μην το κάνεις όμως απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα αμέσως μετά.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, από τους Ιχθείς ευνοεί τον 3ο οίκο σου, την καριέρα και την υλική ασφάλεια. Θέλεις να περάσεις την μέρα σου ήρεμα με λίγους καλούς φίλους ή άτομα που σε αγαπάνε. Ημέρα περισυλλογής και ανανέωσης που θα σε αποφορτίσει από τις πιέσεις των προηγούμενων ημερών.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ημέρα περιπέτειας για σένα η σημερινή, δεν πρέπει όμως να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν με τη Σελήνη και τον Ερμή σε αρμονία μαζί σου! Το μυαλό σου παίρνει εξαιρετικά πολλές στροφές και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς δημιουργικά και όχι για να μηχανευτείς πως θα εξοντώσεις τον ανταγωνιστή σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

 

ΙΧΘΕΙΣ
Χρειάζεται να χαράξεις πορεία και να αποφασίσεις ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σου για την επίτευξη των στόχων σου με το τρίγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Με το να κινείσαι κατά τις διαθέσεις σου δεν μπορείς να έχεις ποτέ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Θα σου ζητηθεί να δεσμευτείς σε ένα ζήτημα, κάτι που θα σε αναστατώσει αρκετά. Εάν δεν αισθάνεσαι έτοιμη και χρειάζεσαι χρόνο να το σκεφτείς, ζήτησέ το.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.