Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα αφήσεις τίποτα χωρίς να το ολοκληρώσεις σήμερα και θα ασχοληθείς και με θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούσαν και σε στεναχωρούσαν πολύ. Θα προκύψουν οικογενειακά ζητήματα, τα οποία όμως θα καταφέρεις να λύσεις. Η διάθεσή σου θα ανέβει και θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Θα κάνετε συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητά σου θα γίνει λίγο καλύτερη σήμερα και θα περάσεις μία πιο ξεκούραστη και ευχάριστη ημέρα στη δουλειά σου. Θα καταφέρεις να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούσαν και σε στεναχωρούσαν. Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας και μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ικανοποιούν, για αυτό κάνε συζητήσεις για να τα αυξήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα σου θα είναι ήρεμη, αλλά ταυτόχρονα πολύ δημιουργική. Έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή, για αυτό αν υπάρχει κάτι που σε στεναχωρεί καλό είναι να το συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη σου, μάλλον ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και σύντομα θα κάνεις τη σχέση που επιθυμείς. Οι επαγγελματικές αλλαγές που έκαναν βελτίωσαν τα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στη δουλειά σου, τις οποίες καλό θα ήταν να προσέξεις να μην τις χάσεις. Θα λάβεις βοήθεια από εκεί που δεν το περίμενες και θα κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Η σχέση σου βαδίζει μέσα σε ηρεμία και αυτό σε ευχαριστεί. Τα αισθηματικά σου θα φτιάξουν ακόμη περισσότερο, ακόμη και αν είσαι μόνη σου. Ασχολήσου λίγο παραπάνω με την υγεία σου και την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΛΕΩΝ

Απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις πάνω στα νεύρα σου. Πρέπει να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου γιατί πολλές φορές σε βάζει σε μπελάδες. Στα αισθηματικά σου είναι πιο ήρεμη η κατάσταση και καταφέρνεις να βρεις και εσύ την γαλήνη που αναζητάς. Μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα. Ασχολήσου περισσότερο με την φυσική σου κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις σημαντικές συναντήσεις σήμερα, όμως θα είναι πολλές και θα επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε μέσα στην ημέρα να βρεις χρόνο για εσένα και ασχολήσου με ζητήματα που σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να βρεις τη λύση για να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου και προσπάθησε να τιθασεύσεις τις τάσεις σπατάλης που σε διακατέχουν το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια σου δεν κρύβεται. Με δυναμισμό και ακολουθώντας το πρόγραμμά σου θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Υπάρχουν κάποια ζητήματα για τα οποία καλό είναι να αποφασίσεις πως θα τα χειριστείς. Βάλε τα πράγματα σε μία τάξη και θα βρεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Αν δεν είσαι σε σχέση, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις. Πρόσεξε τα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου. Θα έχεις στο πλευρό σου άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία θα στηρίξουν πολύ στις αποφάσεις που θα πάρεις. Θα γυρίσεις σελίδα στα αισθηματικά σου. Πολύ πιθανό να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου ή να κάνεις τη γνωριμία που τόσο καιρό ζητάς. Θα αισθανθείς την ευτυχία! Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν, τακτοποίησέ τες και αμέσως θα φύγει ένα βάρος από πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζεις σιγά σιγά να ξεπερνάς τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά σου και αισθάνεσαι ότι η πίεση του τελευταίου διαστήματος απομακρύνεται. Έχεις ακόμη δρόμο, όμως θα καταφέρεις μέχρι το τέλος του μήνα να λύσεις όσα σε δυσκολεύουν. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να τελειώσεις μία σχέση στην οποία δεν είσαι ευτυχισμένη ή αν είσαι σε μία σχέση που σε ευχαριστεί να αποφασίσεις να παντρευτείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο, κάνε κινήσεις για να τα αυξήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 11 του μήνα ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου και ευνοεί την επικοινωνία σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά του και κάνε συζητήσεις για την καριέρα σου, αλλά και για τα προσωπικά σου. Η περίοδος που περνάς είναι δημιουργική, όμως πρόσεξε μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. Για όποια απόφαση θες να πάρεις καλό θα ήταν να ζητήσεις τη συμβουλή ενός δικού σου ανθρώπου. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, σημαντικό να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου αν κάτι σε προβληματίζει. Θα βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σωστός προγραμματισμός είναι ο σύμμαχός σου. Επομένως ακολούθησε το πρόγραμμά σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σου, οι οποίες σε ευχαριστούν. Έχεις αφήσει πίσω σου τα προβλήματα στα αισθηματικά σου και είσαι έτοιμη να κάνεις καινούργια αρχή με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη σου, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει και θα κάνεις μία γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε καλό σημείο. Οργανώσου καλύτερα και θα δεις βελτίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλές και όμορφες αλλαγές γίνονται το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, γεγονός που έχει τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχει ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη. Έχεις καταφέρει με τρομερή επιτυχία να υλοποιήσεις όλα όσα είχε η λίστα των υποχρεώσεων σου. Το πάθος και ο ερωτισμός σου δεν κρύβονται και είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, η ημέρα σου θα είναι ρομαντική. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις καταστάσεις που θα σου έρθουν. Στα οικονομικά σου υπάρχει αισθητή βελτίωση, όμως μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.