Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Διανύεις μία νέα περίοδο στη ζωή σου καθώς ο Ήλιος περνάει από το ζώδιό σου και γίνεσαι πιο κοινωνική. Προσοχή όμως, μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις. Έχεις λαμπρές ιδέες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου βελτιώνονται τα πράγματα καθώς νιώθεις μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και αυτό θα βοηθήσει πολύ το μέλλον της σχέσης σου. Μην διστάσεις να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι λίγο περίεργη για εσένα αγαπημένη μου καθώς εντείνεται η εσωστρέφειά σου, κάτι που δεν σε βοηθάει στη δουλειά με τους συνεργάτες σου. Η αρνητική σου διάθεση θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, προσοχή λοιπόν στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, γιατί οι τσακωμοί δεν θα αποφευχθούν. Η δημιουργικότητά σου θα σου φτιάξει λίγο τη διάθεση. Ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα κάνεις έναν μικρό αναπρογραμματισμό των στόχων σου και σίγουρα θα βάλεις στην… εξίσωση και μερικούς παλιούς που είχες βάλει στον πάγο. Η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσουν πολύ στην καριέρα σου. Αναθεώρησε και τους οικονομικούς στόχους που έχεις θέσει και φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου τώρα, είσαι έτοιμη για αλλαγές. Θα έχεις την υποστήριξη των φίλων σου στις αποφάσεις που θα πάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου στο προσκήνιο, καθώς η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο έντονη τώρα που έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Έχεις πρωταγωνιστικό πλέον ρόλο στη δουλειά σου, καιρός να αποκτήσεις και έσοδα πρωταγωνίστριας. Κάνε κινήσεις λοιπόν για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δώσε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου και μην παραμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΛΕΩΝ
Ακόμη μία ημέρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Κριό και ανεβάζει πολύ τη διάθεσή σου. Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς, για αυτό και τώρα είναι η στιγμή να εστιάσεις περισσότερο σε εσένα, στην πνευματικότητά σου και στα ταξίδια που θέλεις τόσο καιρό να κάνεις. Μην καθυστερήσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, ο καλός προγραμματισμός είναι σύμμαχός σου. Τέλος, στα αισθηματικά σου αγαπημένη μου πρόσεξε να μην υποπέσεις σε λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φόβοι και πολλές ανασφάλειες αναβλύζουν σήμερα αγαπημένη μου. Είσαι πολύ εσωστρεφής και αυτό δεν σε βοηθάει πολύ στη δουλειά σου. Πρόσεξε πώς θα χειριστείς καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Σε ανησυχεί πολύ ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με μία τράπεζα ή το Δημόσιο. Φρόντισε να το τακτοποιήσεις πριν να είναι αργά. Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή εκτοξεύεται, όμως πρόσεξε γιατί κάπου μέσα στο πάθος μπορεί να δημιουργηθούν και μερικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
Οι συνεργασίες σου είναι στο προσκήνιο σήμερα και σε προβληματίζουν τα επαγγελματικά σου. Έχεις βαρύ πρόγραμμα και προσπαθείς να συμβιβάσεις τις διαφορετικές απόψεις των συνεργατών σου. Προσπαθείς να μην χαλάσεις τις ισορροπίες και αυτό θα καταφέρεις να κάνεις. Πρόσεξε όμως και τον εαυτό σου. Η διπλωματικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις και μία καλύτερη οικονομική συμφωνία. Θα έρθουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιεστικό το πρόγραμμά σου και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είναι σημαντικό να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι κόποι σου πρέπει να ανταμειφθούν. Βρες και άλλες πηγές εσόδων που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα προκύψουν. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Απέφυγε τους περιττούς καυγάδες με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ορατή η αλλαγή στη διάθεσή σου. Είσαι αρκετά εξωστρεφής και βρίσκεις νέους κώδικες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Έχεις όρεξη για δουλειά, αλλά και για διασκέδαση και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου. Προσοχή όμως, η τάση υπερπροστασίας που έχεις αλλά και ο εγωκεντρισμός σου μπορεί να φέρουν εντάσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, επένδυσε σωστά και μην κάνεις περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία τάξη, σήμερα σε απασχολούν ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και το σπίτι σου. Έχεις μπει σε μία διαδικασία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Σε ενδιαφέρει να φτιάξεις ένα χώρο στον οποίο θα νιώθεις ασφάλεια εσύ και οι αγαπημένοι σου. Προσοχή σε έντονες κυκλοθυμικές τάσεις και ανασφάλειες που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι αρκετά επικοινωνιακή και η αλλαγή στη διάθεσή σου θα σε βοηθήσει να εργαστείς αρμονικά με τους συνεργάτες σου. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το εισιτήριό σου για την αλλαγή στα οικονομικά σου. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Έχεις διάθεση για φλερτ και όρεξη να ανταλλάξεις απόψεις με νέους ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου λίγη προσοχή. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σου χαλάσει τη σχέση σου και να σου δημιουργήσει προβλήματα με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Πατάς πιο γερά στα πόδια σου, νιώθεις σίγουρη για το αποτέλεσμα της δουλειάς σου και ήρθε η ώρα οι κόποι σου να ανταμειφθούν. Ιδανική στιγμή λοιπόν για να διεκδικήσεις ένα καλύτερο εισόδημα. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου, αρκεί να μην αφήσεις ανούσιες καταστάσεις να φέρουν εντάσεις.