Το τραγούδι με το οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία, με τίτλο “Dreams” ήταν στην κορυφή των ….

Image result for Louise Gabrielle Bobb

Gabrielle  (Louise Gabrielle Bobb, 16 Απριλίου 1970) είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια της ποπ, σόουλ, τζαζ και urban σκηνής.

Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 16 Απριλίου του 1970. Έχει πτώση βλεφαρίδας, κάτι το οποίο κρύβει συχνά χρησιμοποιώντας καλλυντικό.

Το τραγούδι με το οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία, με τίτλο “Dreams” ήταν στην κορυφή των μουσικών καταλόγων επιτυχιών, τον Ιούνιο του 1993. Το σινγκλ ήταν αρχικά στη δεύτερη θέση (#2) κάτι πρωτοφανές για πρώτη είσοδο τραγουδιού σε επίπεδο Βρετανίας για εκείνη τη χρονιά. Αργότερα αναρριχήθηκε στην κορυφή.

Χρησιμοποιώντας ένα τμήμα από τη μουσική του Μπομπ Ντίλαν στο “Knocking on Heaven’s Door”, η τραγουδίστρια έκανε επιτυχία και με το δεύτερό της σινγκλ, το “Rise”, που ήταν νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2000. Το άλμπουμ με το ίδιο όνομα παρέμεινε στον μουσικό κατάλογο των επιτυχιών για 87 εβδομάδες.

Το 2007 κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ, με τίτλο “Why“, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο νέο της άλμπουμ, με τίτλο “Always” (κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007).

Το 2018 επανήλθε στην δισκογραφία με το άλμπουμ ”Under My Skin