Ο Φαμπρίτσιο Μόρο (Fabrizio Mobrici) είναι Ιταλός τραγουδιστής, νικητής στο 57ο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο (2007), στην κατηγορία νέων δημιουργών.

Ο Φαμπρίτσιο Μόρο γεννήθηκε στη Ρώμη και συγκεκριμένο στη συνοικία Σαν Μπαζίλιο. Λίγα χρόνια αργότερα μετακομίζει στη Σετεβίλε, μια μικρή συνοικία στην Γκουιντόνια, στα περίχωρα της Ρώμης, όπου και περνά την παιδική του ηλικία. Από πολύ μικρός έδειξε μεγάλη ικανότητα στην τραγουδοποιία και ξεχωριστό ταλέντο στην ίδια τη μουσική, τόσο που έμαθε να παίζει κιθάρα αυτοδίδακτος. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, όμως έπεσε στον κόσμο των ναρκωτικών, απ’ όπου και ξέφυγε χάρη στη βοήθεια των γονιών και των κοντινών του ανθρώπων.

Το πρώτο του άλμπουμ, που έφερε το όνομά του, κυκλοφόρησε το 2000, χρονιά κατά την οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ του Σανρέμο στην κατηγορία νέων δημιουργών με το τραγούδι «Un giorno senza fine» (Μια ημέρα δίχως τέλος) κερδίζοντας τη 13η θέση. Το 2004 συμμετείχε στην συλλογή «Italianos para siempre», μαζί με άλλους εκπροσώπους του ιταλικού τραγουδιού. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το νέο του single «Ci vuole un business», τραγούδι που χρησιμοποίησε ο ιταλικός Ερυθρός Σταυρός για κοινωνικές του καμπάνιες. Το κομμάτι κατόπιν κυκλοφόρησε με το δεύτερο άλμπουμ του καλλιτέχνη με τίτλο «Ognuno ha quel che si merita» (Καθένας έχει αυτό που του αξίζει), το οποίο και κυκλοφόρησε στις αρχές του 2007.

Το 2007 συμμετείχε στον 57ο Φεστιβάλ του Σανρέμο, πάντα στην κατηγορία νέων δημιουργών, με το τραγούδι «Pensa» (Σκέψου), το οποίο είναι αφιερωμένα στα θύματα της Μαφίας, καταφέρνοντας να κερδίσει το πρώτο βραβείο, καθώς και το Βραβείο Mia Martini των κριτικών. Για το «Pensa» γυρίστηκε ένα βιντεοκλίπ από το σκηνοθέτη Μάρκο Ρίζι, στο οποίο συμμετείχε η Ρίτα Μπορσελλίνο (Ιταλίδα πολιτικός και ακτιβίστρια κατά της Μαφίας – ο αδερφός της Πάολο υπήρξε θύμα της), αλλά και διάφοροι ηθοποιοί της ταινίας «Mery per sempre», την οποία γύρισε ο Ρίζι το 1989.

Το 2008, συμμετείχε και πάλι στο Σανρέμο με το τραγούδι «Eppure mi hai cambiato la vita» (Εντούτοις μου άλλαξες τη ζωή), κατακτώντας την τρίτη θέση της κατηγορίας Campioni. Στις 29 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους κυκλοφορεί και το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Domani» (Αύριο). Στις 4 Ιουλίου, κάνει την πρώτη του ζωντανή συναυλία στα πλαίσια του Roma Rock Festival, μπροστά σε 8.500 θεατές.