H κόρη του Michael Jackson αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε!

 

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του θρύλου της μουσικής, έγινε 18 ετών τον περασμένο Απρίλιο έχοντας ζήσει μια ζωή μεταξύ υπερπροστασίας και υπερέκθεσης.


Όντας παιδί του Μαικλ Τζάκσον, υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα θέματα των ταμπλόιντς και έχει δει συχνά το όνομά της να συνδέεται με τα σκάνδαλα και τη μυθολογία της κληρονομιάς του διάσημου πατέρα της. Δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ για την παιδική της ηλικία και η συνέντευξή της στο τεύχος του Rolling Stone θα θεωρούταν επιτυχία ακόμη και χωρίς τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως.   Όμως η 18χρονη με τα 50 τατουάζ εκ των οποίων τα 9 είναι αφιερωμένα στον βασιλιά της ποπ και το εκκεντρικό grunge στιλ, εξομολογήθηκε πως σε ηλικία 14 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ενώ παράλληλα δήλωσε πως ο θάνατος του πατέρα της προήλθε από δολοφονία.

«Αναφερόταν με υπαινιγμούς σε ανθρώπους που ήθελαν να το κάνουν. Kαι κάποια στιγμή έλεγε πως μια μέρα θα τον σκοτώσουν», αναφέρει η Πάρις.«Είναι προφανές. Όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας και μαλακίες, αλλά όλοι οι πραγματικοί φανς και τα μέλη της οικογένειας το γνωρίζουν. Ήταν σκηνοθετημένο», προσθέτει.   Το 2009 ήταν μόλις 11 ετών όταν ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή ανακοπή που επισήμως προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Ο προσωπικός γιατρός του ποπ σταρ Dr. Conrad Murray αργότερα καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Όμως η Πάρις πιστεύει πως δεν έφταιγε σε τίποτα ο γιατρός και στη συνέντευξη ζητά δικαιοσύνη γιατί κατά τη γνώμη της κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από τι θάνατο του πατέρα της.   Ζητώντας δικαίωση για το θάνατο του Τζάκσον χαρακτηρίζει την υπόθεση σαν μια παρτίδα σκάκι: «Είναι μια παρτίδα σκάκι. Και εγώ προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», είπε.

Η Πάρις αποκάλυψε επίσης πως έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε εφηβική ηλικία και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά που τελικά την οδήγησαν σε «πολλαπλές» απόπειρες αυτοκτονίας.Σύμφωνα με όσα είπε, ο δράστης της κακοποίησης ήταν ένας εντελώς άγνωστος και αρκετά μεγαλύτερος άντρας για τον οποίο όμως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Το τραυματικό περιστατικό ήταν η αιτία για την κατάθλιψή της και τον εθισμό της σε ουσίες. Αποκάλυψε πως ως έφηβη είχε προσπαθήσει συχνά να αυτοκτονήσει και πως έκρυβε από την οικογένειά της τα σημάδια από τους αυτοτραυματισμούς της. Μετά από μια δύσκολη μάχη με τα ναρκωτικά και μια ακόμη απόπειρα αυτοκτονίας, πέρασε ένα μεγάλο διάστημα σε θεραπευτήριο στη Γιούτα και όπως λέει απέκτησε μια εντελώς καινούργια και «καθαρή» ζωή.Παρά το γεγονός ότι είναι δικαιούχος μια τεράστιας μερίδας της κληρονομιάς του πατέρα της, έχει ήδη αρχίσει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μόδας, σχεδιάζει να αρχίσει σπουδές υποκριτικής και δηλώνει πως θα θεωρήσει επιτυχία να βγάλει τα δικά της χρήματα.   Το μεσαίο παιδί του βασιλιά της ποπ ανέφερε επίσης πως πέρασε μια «αρκετά φυσιολογική ζωή» στη θρυλική Neverland και πως δεν αμφισβητεί ότι ο ΜJ είναι ο βιολογικός της πατέρας. «Είχαμε μια πραγματικά φυσιολογική ζωή. Έπρεπε κάθε μέρα να πηγαίνουμε σχολείο και θα έπρεπε να είμαστε καλά παιδιά. Και αν ήμασταν καλά παιδιά, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μπορούσαμε να επιλέξουμε αν θα πάμε στον κινηματογράφο ή κάτι άλλο».
Πηγή:www.mad.tv

Leave a Comment